بررسی اجمالی جنگلکاریهای انجام گرفته با گونه های بومی و غیربومی در شهرستان ایلام
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی دانشجویی علوم جنگل
- کد COI اختصاصی: STUFOREST02_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
چکیده
ضرورت احیا و غنی سازی جنگل های زاگرس از جمله استان ایلام با گونه های بومی و غیربومی امری بدیهی است. هدف این مطالعهف بررسی اجمالی جنگل های انجام گرفته با گونه های بومی و غیربومی در شهرستان ایلام می باشد. جنگلکاری های انجام گرفته در مناطق چغاسبز، ارغوان، دالاب، سرطاف، سیاه گوه، سرطاف و جوزانوند با نهالکاری و بذرکاری در جهت های متفاوت جغرافیایی در حوزه شهرستان ایلام در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت. گونه های مورد کاشت ارغوان، زیتون، زبان گنجشک، عرعر، بلوط، داغداغان، اقاقیا، بنه، ارژن ، بادامک از پهن برگان و کاج تهران، سرو نقره ای، سروناز، زربین از سوزنی برگان بودند. نتایج نشان از موفقیت در دستیابی به اهداف در مناطق چغاسبز، ارغوان و دالاب، سیاه کوه و سرطاف دارد. بهترین روش کشت درختان در شرایط خشک حاضر نهالکاری و مناسب ترین گونه در مناطق مختلف متفاوت بود به طور مثال گونه های موفق در منطقه چغاسبز کاج، ارغوان بنه، منطقه دالاب بنه، سیاه کوه بلوط، سرطاف بادامک، و در سرطاف-جوزانوند نیاز به بررسی و به محک گذاشتن گونه های بیشتری است.کلیدواژه ها
جنگلکاری، زاگرس، گونه بومی، گونه غیربومی، ایلاممقالات مرتبط جدید
- تعیین مقدار بهینه مواد آلی اضافه به خاک از نظر موثر بودن در تراکم خاک
- تاثیر کود دامی و تردد تایر تراکتور بر تراکم خاک رسی با اندازه گیری جرم مخصوص
- ارزیابی ظرفیت برد منابع آب در تالابهای شهری با هدف مدیریت بهینه منابع آب
- ارائه مدل مدیریت ریسک برای استخرهای آبگرم معدنی براساس شاخص سلامت ، ایمنی و محیط زیست
- ارزیابی اثر تغییر کاربری اراضی از جنگل به کشاورزی بر برخی ویژگی فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی جنگلی فندوقلو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.