تحلیل تنش و مودال پره کامپوزیتی فن برج خنک کننده نیروگاه شهید مدحج اهواز
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME22_817
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1132
نویسندگان
اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
اهواز، بلوار گلستان، دانشگاه شهید چمران، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی مکانیک
چکیده
در این جا به تحلیل تنش و مودال پره ی کامپوزیتی نیروگاه شهید مدحج (زرگان) شهرستان اهواز پرداخته شده است. اندازه گیری هندسه مجموعه پره، هاب و تنوره فن برج خنک کننده به کمک روش های مختلف تجربی از جمله قالب گیری با گچ انجام شده است. بعد از بررسی های انجام شده، مشخص شد که جنس پره پلی استر تقویت شده با الیاف شیشه از نوع کوتاه است. نیروی های وارد بر پره شامل وزن پره، نیروی گریز از مرکز ناشی از چرخش پره و توزیع فشار حاصل از برخورد هوا به پره فن می باشند. جهت بدست آوردن توزیع فشار ناشی از برخورد هوا به پره، شبیه سازی جریان درون تنوره فن برج خنک کننده با استفاده از نرم افزار انسیس سی اف ایکس انجام شده و نتایج آن به نرم افزار انسیس انتقال یافته و سپس تحلیل تنش انجام گرفته است. نتایج نشان می دهد که بیشترین تنش مربوط به نیروهای وزن و گریز از مرکز می باشد و تنش ناشی از برخورد هوا به پره قابل توجه نیست. جهت بدست آوردن فرکانس های طبیعی پره، آنالیز مودال انجام گرفته است. نتایج آنالیز مودال نشان می دهد که فرکانس های پره در محدوده ی امنی از فرکانس چرخش فن، فرکانس گذر پره وهمچنین فرکانس گذر ستون قرار دارند و امکان وقوع پدیده تشدید وجود ندارد. این مطالعه مبنای خوبی جهت تلاش در جهت ساخت پره هایی سبکتر، با دوام تر و نیز کارایی آیرودینامیکی بهتر برای جایگزینی پره های موجود می باشد.کلیدواژه ها
پره کامپوزیتی، برج خنک کننده، شبیه سازی جریان، تحلیل تنش، آنالیز مودالمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.