تحلیل پس کمانش تیر چند ترکه با استفاده از روش المان کوادراتور دیفرانسیلی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ISME22_363
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 678
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیمان جمشیدی مقدم

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک

شاپور مرادی

دانشیار، دانشگاه شهید چمران اهواز

وحید طواف

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک

چکیده

هدف از این تحقیق تحلیل پس کمانش تیر چند ترکه می باشد. به منظور مدل سازی ترک و نرمی ایجاد شده در اثر آن در تیر از فنر پیچشی بدون جرم استفاده می گردد. معادلات حاکم بر مسئله که در دستگاه مختصات مماسی بدست می آیند یک دستگاه معادلات دیفرانسیل غیرخطی را تشکیل می دهند که با استفاده از روش عددی المان کوادراتور دیفرانسیلی گسسته شده و به یک دستگاه معادلات جبری غیرخطی تبدیل می گردند. برای حل دستگاه معادلات جبری غیرخطی تبدیل می گردند. این حل دستگاه معادلات جبری غیرخطی از روش طول قوس استفاده می شود. تیر با نقص هندسی اولیه در نظر گرفته می شود. در این پژوهش اثر عمق، مکان و تعداد ترک و همچنین افزایش بار بر رفتار پس کمانشی تیر بررسی می گردد. مقایسه نتایج بدست آمده از پژوهش حاضر و روش اجزای محدود نشان دهنده کارایی، دقت روش ارائه شده و زمان کم محاسباتی می باشد.

کلیدواژه ها

پس کمانش تیرها، ترک، روش المان کوادراتور دیفرانسیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.