سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین
کد COI مقاله: CTEI02_167
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,165
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی حقوق گردشگران خارجی در کشورهای اسلامی (مورد مطالعه :جمهوری اسلامی ایران)
چکیده مقاله:
امروزه گردشگری به عنوان یکی از مهمترین بخش های اقتصاد جهانی مورد توجه بوده و اقدامات گسترده ای برای توسعه این بخش آغاز شده است.با وجود اهمیت فرایند گردشگری، هنوز حدود قانونی مورد توافقی در سطح بین المللی در این زمینه وجود ندارد.تدوین قوانین و مقررات در جهت حمایت از گردشگران و ایجاد امنیت برای آنها امری ضروری است،زیرا ورود گردشگران خارجی به یک کشور و رونق گردشگری خارجی تا حد زیادی با قوانینی که از حقوق آنها حمایت کند،در ارتباط است،و تدوین این قوانین حقوقی یکی از عوامل اساسی در توسعه صنعت گردشگری است. در کشور های اسلامی برای گردشگران مسلمان و غیر مسلمان از دیدگاه اسلام حقوقی مشخص شده است. حکومت های اسلامی، معیار ها و ارزش های اسلامی را مبنای قانون گذاری در جامعه قرار می دهند که مقررات بخش گردشگری را نیز شامل می شود. در ایران با تاسیس وزارت اطلاعات و گردشگری در سال 1353،اقدامات در عرصه گردشگری جدی تر شد و آیین نامه اجرایی آن تصویب شد.در این مقاله ضمن تحلیل خاستگاه گردشگری،جایگاه حقوقی آن در نظام جمهوری اسلامی ایران با رویکرد اسلام گرایانه تبیین می گردد. روش این پژوهش مبتنی بر روش توصیفی-تحلیلی و مطالعات اسنادی و کتابخانه ای است. نتیجه بررسی های صورت گرفته،نشان می دهد که کشور ایران بنا به دلایل خاص سیاسی و فرهنگی در پذیرش بیگانه(گردشگر و ...) ، محدودیت های خاصی را اعمال می کند، و قوانین کشور از یک ضعف عمیق در رابطه با قوانین گردشگری رنج می برد و کمبود های خاصی بویژه فقدان یک کد اخلاق گردشگری در چهره گردشگری کشورمان نمایان گشته است. بنابراین تدوین قوانین پویا و در ارتباط با خواست آسایش گردشگر و البته با توجه به شرایط فرهنگی کشور امری حیاتی است.
کلیدواژه ها:
گردشگري،حقوق گردشگران،كشورهاي اسلامي،جمهوري اسلامي ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/276600/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشکینی، ابوالفضل و غلام حسینی، رحیم و زاد ولی خواجه، شاهرخ و حاتمی، مهری،1392،ارزیابی حقوق گردشگران خارجی در کشورهای اسلامی (مورد مطالعه :جمهوری اسلامی ایران)،دومین همایش ملی گردشگری و طبیعت گردی ایران زمین،همدان،،،https://civilica.com/doc/276600
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، مشکینی، ابوالفضل؛ رحیم غلام حسینی و شاهرخ زاد ولی خواجه و مهری حاتمی)
برای بار دوم به بعد: (1392، مشکینی؛ غلام حسینی و زاد ولی خواجه و حاتمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تأثیر عوامل کلیدی موفقیت بر سیستم ارتباطی اثربخش با زائرین در مراکز مذهبی با تأکید بر استراتژی و فنآوری اطلاعات (مورد مطالعه: آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه)
- تأثیر هویتی متغیرهای کالبدی معماری منظر در طراحی خانهی آرامش سالمندان با توجه به معیارهای پایداری فرهنگی
- اصول طراحی معماری سرای سالمندان با تاثیر روانشناسی محیط در ارتقاء تعاملات اجتماعی
- آسیب شناسی حقوق گردشگری در ایران
- مناسبات حق و تکلیف در اسلام و حقوق بشر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.