رازهای مدیریت موفق در کشاورزی دقیق برای فارغ التحصیلان رشته کشاورزی در کشاورزی نوین
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
- کد COI اختصاصی: NCEPP01_358
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 768
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گروه زراعت، دامغان، ایران
دبیر آموزش و پرورش شهرستان دامغان
کارمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
چکیده
امروزه مدیریت کشاورزی، جدیدترین فناوری در عرصه مهندسی کشاورزی می باشد که هم اکنون در کشورهای پیشرفته به صورت جدی بکار گرفته می شود. مهمترین محور مدیریت کشاورزی، شناخت دقیق مزرعه و یا زمین زراعی در نقاط مختلف آن است بطوری که بتوان زمین زراعی را آسیب شناسی نموده و در جهت اصلاح آن متناسب با شرایط مختلف گام برداشت. جهت آسیب شناسی مدیریت کشاورزی لازم است یکسری پارامترهای مهمی قبل هر اقدامی مد نظر قرار داد. در این مقاله به بررسی 28 مورد از اصول مدیریتی به منظوراستفاد بینه از نهاده ها و افزایش در آمد کشاورزان از طریق مدیریت صحیح اشاره می گرد د. بنابراین امروزه در کشورهای پیشرفته وتوسعه یافته به طور گسترده ای ازتکنولوژیهای جدید مدیریتی جهت افزایش راندمان وعملکرد مزارع کشاورزی بهره برداری می گردد بطوریکه در زمینه های به زراعی و به نژادی هر روز روشهای جدی د وموثر به کارگرفته می شود که در نتیجه این عملیات در مزارع پیشرفته ومکانیزه، عملکرد گندم به بیش از 15 تن در هکتار ارتقاء داده است از گامهای اخیر، به عنوان جدیدترین فناوری در عرصه مهندسی کشاورزی، موضوع مدیریت کشاورزی نوین وفناوری های مرتبط است. بنابراین نقش مدیریت کشاورزی نوین در برنامه های توسعه اقتصادی از دیدگاههای گوناگون به ویژه مدیریت کشاورزی ازنظر تولید و تامین غذای جمعیت فزآینده جامعه بیش از پیش باید مورد توجه اهل نظر ، برنامه ریزان و سیاستگذاران قرار گیرد.کلیدواژه ها
دقیق، نوین، کشاورزیمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.