انرژی هسته ای در کشاورزی نوین
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
- کد COI اختصاصی: NCEPP01_214
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 756
نویسندگان
دانشجوی رشته زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ، دامغان، ایران
کارشناسی ارشد و دبیر آموزش و پرورش
چکیده
امروزه مدیریت کشاورزی، جدیدترین فناوری در عرصه مهندسی کشاورزی می باشد که هم اکنون در کشورهایر پیشرفته به صورت جدی بکار گرفته می شود. مهمترین محور مدیریت کشاورزی، شناخت دقیق عوامل محیطی جهت افزایش راندمان مزرعه و یا زمین زراعی در نقاط مختلف است بطوری که بتوان مزرعه را آسیب شناسی نموده و در جهت اصلاح آن متناسب با شرایط مختلف گام برداشت. بنابر این امروزه در کشورهای پیشرفته وتوسعه یافته به طور گسترده ای از تکنولوژیهای جدید مدیریتی نظیر استفاده انر ژی هسته ای جهت افزایش راندمان وعملکرد مزارع کشاورزی بهره برداری می گردد. بطوریکه در زمینه های به زراعی وبه نژادی هر روز روشهای جدید وموثر به کارگرفته می شود که در نتیجه این عملیات در مزارع پیشرفته ومکانیزه، عملکرد گندم به بیش از 15 تن در هکتار ارتقا داده است از گامهای اخیر، به عنوان جدیدترین فناوری در عرصه مهندسی کشاورزی، موضوع مدیریت کشاورزی نوین وفناوری های مرتبط است. بنابراین نقش مدیریت کشاورزی نوین در برنامه های توسعه اقتصادی از دیدگاههای گوناگون به ویژه مدیریت کشاورزی ازنظر تولید و تامین غذای جمعیت فزآینده جامعه بیش از پیش باید مورد توجه اهل نظر ، برنامه ریزان و سیاستگذاران قرار گیرد.کلیدواژه ها
مسائل اقتصادی، تکنولوژی هسته ای، فناوری نوین ، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- تاثیرات گسترش شهری بر تنوع زیستی در شهر
- Extraction And Sequencing of NPF Gene In Lotus Plant, InOrder To Prevent Alzheimer's Disease
- Extraction And Sequencing of NPF Gene In Lotus Plant, In Order To Prevent Alzheimer's Disease
- Chemical composition of the essential oils isolated from Phlomis olivieri Benth (Lamiaceae) in Hamedan province
- The essential oil compositions of fresh and air-dried flowers of Rosa damascena
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.