کاربردهای خاص و نوین نانوذرات سوپر پارامغناطیس اکسید آهن مغناطیسی در تشخیص و درمان بیماریها
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: اولین کنفرانس فناوری نانو در محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CNE01_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 12736
نویسندگان
چکیده
از دیرباز بشر همواره درصدد کشف مسائل مختلف مرتبط با سلامتی خود بوده است نگرش به سلامتی انسان از جنبه های مختلف قابل بررسی می باشد. این بحث را می توان در یک تقسیم بندی ساده به چند زیر مجموعه تقسیم کرد: 1- پیشگیری 2- تشخیص 3- درمان بیماریها. ایده آل ترین حالت ، عدم ابتلا شخص به بیماری است و به همین منظور می توان با اتخاذ تدابیر مناسب تا حد زیادی از ابتلا به انواع بیماریها جلوگیری کرد، در این عرصه نانو فناوری دستی توانمند دارد. این ذرات، خواص منحصر به فردی هستند که آنها را از مواد توده با ابعاد معمول وبزرگ مجزا می سازد. این گزارش شامل خواص نانو ذرات سوپر پارامغناطیس اکسید اهن به خصوص خواص مغناطیسی آن است و گذری نیز بر روی کاربردهای این ذرات در پزشکی دارد. به منظور استفاده از نانوذرات مغناطیس در کاربردهای پزشکی، آنهایی که در دمای اتاق پدیده سوپر پارامغناطیس از خود نشان می دهند، ترجیح داده می شوند زیرا که خاصیت مغناطیسی این ذرات در غیاب میدان مغناطیسی از دست می رود و باقی نمی ماند. علاوه بر این ذرات باید به اندازه کفای کوچک باشند تا از رسوب آنها ممانعت شود و مخفی ماندن آنها از سیستم فاگوسیتوزی بدن به راحتی صورت گیرد. این ذرات جهت کپسوله کردن داروها ، حاملهای دارویی دارای فعالیت، حسگرهای کاربردی، تشخیص سلولی و برچسب گذاری، هیپرترمیا، افزایش کنتراست تصاویر در MRI به کار می روند.کلیدواژه ها
نانو ذرات مغناطیسی ، MRI ، هیپرترمیا ، رهایش دارویی هدفمند ، جدایش سلولی ، اصلاح سطحمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.