جایگاه بازارهای سنتی ایران درزمینه ی گردشگری همراه با توسعه ی پایدار

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCAU01_2228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 650
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کمال قره خانی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبهار

میثم قیاسوندحاجی آبادی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبهار

احمد امیدی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبهار

آرمان کرواسی

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبهار

چکیده

بازار سنتی ایرانی یکی از عناصر اصلی شهری است که در کنار عناصر دیگری همچون مسجد، مدرسه، حمام و کاروان سراها موجب ساختار شهر می شود .در این جستار با معرفی بازار سنتی شهرهای همدان، بازار شیراز، اصفهان و تبریز؛ به دنبال پاسخ گویی به این سوال هستیم که چگونه بازارهای سنتی میتوانند در جذب گردشگر موثر باشد ؟ همچنین توسعه ی پایدار چه نقشی را در این زمینه ایفا مینماید؟ هدف از این پژوهش بررسی ظرفیت گردشگری بازارهای سنتی، ارتقای کیفیت صنعت گردشگری و افزایش جذب توریست از طریق کشف پتانسیلهای نهفته در دل بازار می باشد . بر اساس یافته های این تحقیق، بازار سنتی به عنوان یک مرکز خرید نقش موثری در اقتصاد ملی کشورمان دارد و به طور همزمان به عنوان یک عنصر پویای شهری با قدمت تاریخی و با برخورداری از معماری اصیل ایرانی، میتواند در جذب گردشگر بسیار تاثیرگذار باشد

کلیدواژه ها

بازار ، توسعه پایدار ، گردشگری ، بازارهای همدان ، شیراز ، اصفهان و تبریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.