سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ICCAU01_2027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 546
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مفهوم زیبایی ومولفه های بصری تاثیرگذارآن درطراحی شهری
چکیده مقاله:
زیبایی و زیباسازی در حوزه معماری و شهرسازی، امروز به عنوان یک علم و هنر مطرح است و هیچکدام از کشورها و شهرها نمی توانند از آن بی تفاوت عبور کنند، چرا که بخشی از سلامت انسان ها در گرو کیفیت فضای شهری ناشی از تاثیرات آن است، لذا لزوم توجه به این مقوله امری اجتناب ناپذیر است. آنچه که امروز از سیمای شهر در ذهن تداعی می شود، ملغمه ای است از طرح ها و رنگ ها و فرم هایی که بی هیچ محتوایی عمیق کنار هم قرار گرفته اند. حال سوال اینجاست که چگونه می توان به مبانی زیبایی شناسی عامه پسند در حیطه شهرسازی دست یافت و به خواسته های روحی، روانی شهروندان در کنار سایر نیازها و تمایلات پاسخ داد. در این مقاله، سعی شد تا ضمن تعریف مفاهیم ابتدایی، شهر از جنبه زیبایی شناختی مورد تجزیه تحلیل قرار گیرد و به مولفه های تاثیرگذار در خلق زیبایی اشاره شود. در نهایت، ضرورت بازنگری در مفهوم زیبایی شهری و ارائه راه کارهای جدید همراه با تدوین دستورالعمل ها و رهنمودهای طراحی جنبه های مختلف آن، در جهت بالا بردن کیفیت بصری محیطی و زیبایی بصری شهر، نتیجه گیری شد. روش تحقیق از نوع کیفی و توصیفی- تحلیلی است و بر مبنای مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و میدانی می باشد
کلیدواژه ها:
زیبایی ، طراحی شهری ، زیباسازی ، زیباشناسی ، کیفیت بصری محیطی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/273857/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی پور، عباس و خردمندی، حسنا،1392،مفهوم زیبایی ومولفه های بصری تاثیرگذارآن درطراحی شهری،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/273857
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، علی پور، عباس؛ حسنا خردمندی)
برای بار دوم به بعد: (1392، علی پور؛ خردمندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 600
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.