سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ICCAU01_1550
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 753
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حوضخانه مطالعه موردی خانه های سنتی شیراز در محله سنگ سیاه
چکیده مقاله:
یکی از دغدغه های معماری مسکونی امروزاستفاده بهینه از انرژی های تجدید پذیر می باشد، در این راستا برای رسیدن به الگوهای مناسب طراحی، بررسی معماری سنتی که همسو با اقلیم بوده طراحان را برایرسیدن به این مهم یاری می نماید. از جمله فضاهای همسو با اقلیم در خانه های سنتی می توان به حوضخانه، اشاره کرد.بررسی چگونگی کارکرد این فضا و تاثیر آن بر شرایط آسایش طریقه استفادهبهینه از این فضاها را مشخص می کند. مقاله حاضر به بررسی عنصر حوضخانه در خانه های سنتی پرداخته است.در این پژوهش از روش تحقیق تاریخی_تفسیری استفاده شده و روش گردآوری داده ها، به صورت اسنادیو میدانی بوده است. جامعه آماری در اینمقاله خانه های سنتی محله سنگ سیاه که دارای عنصر حوضخانه اند می باشند. این پژوهش در پی یافتن این موضوع می باشد کهانگیزه احداث حوضخانه در خانه های سنتی شیراز چه بوده است و مشخصه حوضخانه ها و دلایل احداث آنها چه می باشد.
کلیدواژه ها:
اقليم، شيراز، گرم و خشك، آب، حوضخانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/273435/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آلبوغبیش مکسری، منا و اقتصادی، نهال و اقبال، مریم و سیافان، محمدحسین،1392،حوضخانه مطالعه موردی خانه های سنتی شیراز در محله سنگ سیاه،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/273435
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، آلبوغبیش مکسری، منا؛ نهال اقتصادی و مریم اقبال و محمدحسین سیافان)
برای بار دوم به بعد: (1392، آلبوغبیش مکسری؛ اقتصادی و اقبال و سیافان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش حس بینایی در فضای خلوت و تعامل خانه های سنتی شهر شیراز ( نمونه موردی:خانه زینت الملوک،خانه فروغ الملک )
- رویکرد توسعه گردشگری پایدار با مشارکت جوامع محلی
- برنامه دهی معماری؛ چالش ها و راهکارها
- تاثیر طراحی پایدار در بهینه سازی مصرف انرژی مناطق گرم وخشک نمونه:شهر شیراز
- بررسی راهکارهای گرمایش، سرمایش و تهویهی غیرفعال در نمونه موردی مانیتوبا هیدرو پلیس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.