سیستمهای نمای دو پوسته 1 ، خط مشی پایدار در نمای ساختمانها - رهیافتی در اقلیم گرم و مرطوب
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_1527
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1022
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز
چکیده
یکی از مهمترین روشهای ذخیره انرژی در ساختمانها، طراحی مناسب نمای آنها است. به کارگیری روشی که علاوه بر صرفهجویی در مصرف انرژی و مسائل زیست محیطی موج محدودیت در طرح معماری و نمایساختمان نشود، یکی از پارامترهای مهم در طراحی ساختمانها، به ویژه در ساختمانهای بلند مرتبه است. سیستم نمای دو پوسته راهکاری است که علاوه بر داشتن نکات مثبت در زمینههای زیبایی-شناسی در ساختمانهای بلندمرتهه، به میزان زیادی سبب صرفهجویی در مرر انرژی میگردد و علاوه بر تهویه طبیعی و ایجاد شرایط محیطی مطلوب داخلی، وابستگی ساختمان را به نور مصنوعی کاهش می-دهد و نقش مهمی در کاهش آلودگی صوتی دارد. با وجود حجم بالای مطالعات بسیار در زمینه نماهای دو پوسته، مطالعات اندکی بر کارایی این نوع نماها در اقلیم گرم و مرطوب صورت گرفته اسبت.لذا نوشتار پیشرو سعی دارد ضمن معرفی سیستم نماهای دوپوسته و بررسی نحوه عملکرد آن، نگاهی به کارایی این سیستم در اقلیم گرم و مرطوب از دیدگاه محققان پیشتاز در این زمینبه داشته باشد.نتایج تحقیق نشان میدهد که اینگونه نما می تواند در صورت طراحی صحیح، در اقلیم گرم و مرطوب به صورت کارا مورد استفاده قرار گیرند و تا 22 % در کاهش بار سرمایشی ساختمانها موثر باشندکلیدواژه ها
نمای دو پوسته، طراحی غیرفعال، تهویه طبیعی، صرفهجویی در مصرف انرژی، اقلیم گرم و مرطوبمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.