پتانسیل سنجی تابش خورشیدی در ایران مطالعه موردی روستاهای استان گیلان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_1413
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 892
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
چکیده
رویارویی با بحران انرژی که می تواند آینده جوامع را تحت تاثیر قراردهد، جوامع را ناگزیر از بهره گیری از انرژی های نو و تجدید پذیر نموده است. از مهمترین منابع انرژی که مورد استفاده و توجه بسیاری واقع شدهاست، انرژی خورشیدی می باشد. طبق برآوردها میزان ظرفیت بالقوه مجموع انرژی خورشیدی که می توان در زمین مورد بهره برداری قرار گیرد، تقریبا 1111 برابر مصرف کنونی انرژی در جهان است. از این رو باید راه های نوینو کارآمدی جهت افزایش بهره وری این انرژی جست. از کارکردهای مختلف این انرژی می توان جهت صرفه جویی در مصرف انرژی، تامین گرمایش در زمانبحران یا در مناطق محروم و برقراری عدالت اجتماعی، بهره برد. هدف از این نوشتار بررسی نیازمندی ها و پتانسیل های موجود در سطح روستاهای گیلان برای بهره مندی از انرژی گرماخورشیدی جهت بهبود شرایط زیستی دراین پهنه بوده است. از جمله نیازمندیها می توان به عدم برخورداری از امکانات مختلف مانند گاز، سرمای قابل توجه برخی از روستاها، صعب العبوربودن مسیرهای دسترسی به ویژه در زمان ریزش برف، نیازمندی های مربوط به فعالیت های اقتصادی، عدم امکان استقلال در زمینه انرژی در زمان بحران اشاره نمود. پتانسیل ها نیز شامل ویژگی گستردگی بافت، امکانات موجوددر محیط پیرامونی بنا، معماری خاص و ... می باشد. این تحقیق در زمره تحقیق های کاربردی است و از فنون برداشت میدانی، تحقیق کتابخانه ای و تحلیل داده های موجود استفاده شده استکلیدواژه ها
انرژی گرماخورشیدی - سیستم های غیرفعال- روستاهای گیلانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.