تحلیل انواع انرژی های پایدار در ساختمان های با آب هوای گرم خشک - بیابانی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_1374
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1793
نویسندگان
گروه هنر و معماری،واحد هریس،دانشگاه آزاد اسلامی،هریس،ایران،دانشجوی کارشناسی ارشد معماری
چکیده
کمبود منابع انرژی فسیلی روی زمین مشکل بزرگی است که انسان باآن مواجه است. اگر بشر بتواند به درستی از منابع طبیعی استفاده کند شاید نیاز انسان ها را مداوم تامین کرده و برای اینده گستره ای بتواندمصرف کند. این حقیقت توسط انفجار جمعیت و مواردبیشتر دیگری در حال اصلاح است. در این محیط، قانون معماران و طراحان نسبت به بقیه موارد مهمتر است. آنها بایستی از انرژیپایدار در ساختمان ها استفاده کنند و از مصرف انرژی غیر پایدار اجتناب نمایند. کسی که در این نواحی زندگی می کند نه انها نمی داند چه مقدار انرژی پایدار عظیمی در اطراف خودشان دارد، بلکه مقدار زیادی انرژی فسیلی را به هدر می دهد. در اینمقاله جنبه ابتدا احقیق در مورد آب و هوای بیابانی و مورد دوم انرژی های پایدار است که در این نواحی وجود دارند. این مقاله موضوع ویژه اصلی موارد زیر هستند:ابتدا به روش استفاده از انرژی پایدار بیابانی در ساختمان ها و چگونگی استفاده از انرژی خورشیدی و روش کاهش جریان نفوذآب هوا از بیرون و جذب گرمای انرژی خورشیدی و سپس به چگونگی استفاده از شرایط آب و هوایی و ایجاد آب و هوای سرد با استفاده از نیروی خورشیدی برای داشتن مکان راحت در ساختمان های مناطق گر و خشک. در نهایت، استفاده از گیرنده باد سنتی شرح داده شدهو پیشنهاد سیستم مشابه برای برج و ساختمان های بلند جدید که می تواند در دیگر آب و هوای گرم نیز بکار رودکلیدواژه ها
معماری پایدار، آب و هوای گر و خشک )بیابانی( منابع طبیعی، گیرنده باد، انرژی خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.