بنای فرهنگی با رویکرد هویت ایرانی - با طراحی نمونه موردی مرکز همایش های مردمی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_1358
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1399
نویسندگان
مهندسی معماری ، بابلسر خ ش بهشتی ک ش احمد نیا بن بست یاس
مهندسی معماری ، ساری خ بعثت ک ۷ نبش ک الهام
چکیده
تعیین ماهیت اشیا، پدیدهها و موجودات و بهاصطلاح تبیین هستی آنها را هو ی ت آنها میدانند. ازاینرو، هو ی ت را میتوان ملاک تمایز یک مجموعه در برابر دیگر مجموعهها دانست که موجبات بقا و تداوم آنها را فراهم میکند. اگر به حوادثتاریخی سرزمین ایران با دیده ماهیت فرهنگی بنگریم و در پس فراز و نشیبها و نسلها و سلسلهها به دنبال درک هویت ایران باشیم، به مفهومی با عنوان ایرانشهر مواجه میشویم که گویاهمواره در بستر هویتی مردمان این سرزمین وجود داشته است. چنین هو یتی تحت تأثیر مبانی اعتباری قرون جدید و از زمان مشروطه به بعد به سمت ارائه تعریف یا بازتعریفی از خویشتنخویش در پرتو هو یت مل ی پیش رفت، اما تا زمان پیدایش سلسله پهلوی، زمینههای لازم را برای تشکیل دولت و مل ت در مفهوم سیاسی بهدست نیاورد. هویت بنا و هویت معمار میتواند یکحقیقت تلقی شود. در این وضعیت پیوندی حقیقتجویانه میان بنا یا معمار و دیگران برقرارمیشود. سکونت کننده در اثر به قرار و آرام میرسد. به سخن دیگر معمار اثر یا بنایی که حاصل فهم او از هستی و زندگی یا هویت خود اوست برای سکونتبرپامیکند. به طور کلی میتوان معماری ایرانی را در این 8 اصل مشاهده کرد: 1 درونگرایی 2 پرهیز از بیهودگی 3 مردم - - - واری 1 خودبسندگی 8 نیارش. در دوران معاصر تلاشهای عمده ای، - -در جهت باز زنده سازی مکانهای عمومی )که عموماً در بافت قدیمی شهرها واقع شده( صورت گرفته است. متخصصان با تزریق کاربری های فرهنگی اجتماعی جدید به مراکز عمومی واقع در بافت های کهن به قصد و احیاء مکانهای گمشده ی این بافت ها به فکر باززنده سازی خصوصیات گذشته فضاهای عمومی شهرها پرداختند . مرکز همایش های مردمی مازندران به منظورپاسخگویی به برخی نیازهای فرهنگی اجتماعی و تأمین مکانی مناسب و در خور شخصیت شهر ساری به عنوان مرکز استان مازندران و یکی از توریستی ترین شهرهای استان جهت برگزاریجلسات و همایش ها و سمینارها و سایر فعالیت های مردمی و جمعی و مکانی جهت استقرار نهادهای مردمی ) NGO ( ها و تشکل ها و نمایندگی ارگانهای دولتی و غیردولتی مختلف مرتبط با مردم در نظر گرفته شده استکلیدواژه ها
هویت ایرانی، هویت و معماری ، معماری ، همایش های مردمی، معماری و فرهنگمقالات مرتبط جدید
- Green Infrastructure in the ۱۵ -Minute City: Ecological Resilience and Urban Sustainability
- مروری بر معماری آب انبارها ( نمونه موردی آب انبار شش بادگیر یزد)
- معماری بیونیک
- Urban Lighting and Perceptions of Safety: Impacts and Innovations
- تحلیل انرژی نهفته در چرخه عمر ساختمان با تمرکز بر اجزا، تاثیرات زیستمحیطی و راهکارهای بهینهسازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.