به کارگیری فوم بتن با اختلاط نوین جهت ساخت جداول بتنی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCAU01_0587
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1011
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر مرتضوی گازار

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

مسعود خاکی نژاد

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

مهشید مرتضوی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست دانشگاه تهران،

احسان حسینی

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

چکیده

بتن سبک به عنوان مصالحی که چگالی آن به مقدار قابل ملاحظه ای از بتن معمولی کمتر است، می تواند جایگاهی سازی ساختمان به خصوص در مصارف غیرسازه ای داشته باشد . در این میان از بتن های اسفنجی از ویژه در سبکنوع کفی یا فوم بتن، نسبت به سایر انواع آن استقبال بیش تری می شود چرا که امکان ساخت گسترده آن در همه ی نقاط کشور و با تجهیزات ارزان وجود دارد . در کشور ما نیز با شناخت خصوصیات این ماده و مزایای آن کاربردهایمناسبی یافته است . عمده کاربردهای این مواد در بلوکهای سقفی و دیواری و همچنین کف سازی و شیب بندی می باشد.مزایای این نوعبتن، مقاومت فوق العاده در مقابل آتش ضد یخ زدگی و فرسایش؛ مقاوم در برابر نفوذ رطوبت و آب، عایق بودن در مقابل گرما؛ سرما؛ صدا، وزن سبک و عامل اقتصادی می باشد .علاوه بر این می توان فوم بتن را در چگالی های مختلف و در بازه های مقاومتی گسترده ای ساخت، به این صورت کهچگالی بتن کفی می تواند از 333 تا 1033 کیلو گرم بر متر مکعب تغییر کند و همزمان می توان بتن کفی از مقاومت3.0 تا 23 مگاپاسکال تولید کرد، که این هدف با تغییر نسبت اختلاط ماسه و سیمان امکان پذیر است . با توجه به آسیب پذیری جداول کنار خیابان ها به خصوص در فصول سرما در اثر تغییر حجم های حرارتی؛ می بایستاز مصالحی که امکان تغییر حجم مناسبی دارند و نیز اقتصادی و مقاوم باشند؛ استفاده کرد . با توجه به گستره ی مقاومتی قابل دستیابی؛ در این مقاله سعی شده است امکان کاربرد بتن کفی در ساخت جداولکنار خیابان ها بررسی شود و نسبت های بهینه برای افزایش مقاومت و دوام بدست آید. همچنین با توجه به دستیابی به چگالی های مختلف می توان از این محصول به عنوان مصالح پایه برای ساخت نماهای سه بعدی مینیاتوری استفاده کرد و راهکارهای لازم برای دستیابی به خصوصیات مطلوب مطرح شود

کلیدواژه ها

فوم بتن، دوام، شکل پذیری، جداول بتنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.