تحلیل احتمالاتی سازه بتنی در مقابل بار انفجار
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_0463
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1106
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
در این مقاله رفتار ساختمانهای بتنی مقاوم در برابر زلزله که براساس آیین نامه 2022 طراحی شده اند در برابر بار انفجار به صورت احتمالاتی بررسی می شود. بدین منظور یک ساختمان 1طبقه با سیتم قاب خمشی تحت ترکیبات مختلف بارگذاری قرار می گیرد و بهصورت سه بعدی به کمک نرم افزار ABAQUS تحلیل می شود. تا به امروز پژوهشگران زیادی در زمینه عملکرد قاب های بتنی دارایسیستم خمشی تحقیق نموده اند، و بر پایه فرضیات مختلف، روش های گوناگونی را جهت مدل سازی سختی ، مقاومت و عملکرد این نوع قاب ها ارائه داده اند. اما به دلیل عدم اطمینان های موجود در بار )مرده ،زنده ،موقعیت انفجار( ، مقاومت اعضا )بتن ، فولاد( ، روش هایتعیین عملکرد سازه، مدل های به کار گرفته شده نتایج بدست آمده توسط محققین، بر خلاف تصور، مقادیر ثابت و معینی نمی باشند. لذابه منظور فراهم آوردن یک طراحی با تراز قابلیت اعتماد مطمئن مشخصات سیستماتیک عدم قطعیت ها در مقاومت مواد، بارهای وارده و پارامترهای هندسی و تحلیل آماری داده ها یک مهم می باشد.در تحقیق حاضر با توجه به متغیرهای تصادفی بار و مقاومت، تحلیلاحتمالاتی به منظور تعیین پاسخ سازه)تنش اصلی، جابجایی ماکزیمم سازه و برش پایه( بر روی سازه مورد مطالعه صورت گرفته است وحساسیت پاسخ سازه نسبت به متغیر های تصادفی مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد که در روند تعیین پاسخ بار انفجار از حساسیت بیشتری برخودار می باشد.کلیدواژه ها
سازه بتنی، بار انفجاری ،تحلیل احتمالاتی، پارامترهای بار و مقاومت،مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.