بررسی خواص رئولوژیکی بتن خودتراکم حاوی مواد بازیافتی PET و PVC
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری
- کد COI اختصاصی: ICCAU01_0376
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 696
نویسندگان
استادیار ، گروه مهندسی عمران ، دانشگاه گیلان،
دانشیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه گیلان،
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی عمران، دانشگاه گیلان
چکیده
با توجه به وارد شدن حجم بالای ضایعات تولید شده از فراوردههای پلیمری چون پلی اتیلن ترفتالات ) PET (و پلی وینیل کلراید ) PVC (در طبیعت و متعاقب آن بجای گذاشتن اثرات نامطلوب بر محیط زیست، تحقیقات بسیاری برایاستفاده مجدد از این مواد در صنعت به خصوص صنعت ساختمانی صورت گرفته است. در این زمینه می توان به استفاده مجدد از خرده های این مواد در بتن اشاره کرد.در این مطالعه با جایگزین کردن خرده های PET و PVC بجای بخشی از سنگدانه در بتن خودتراکم به بررسی خواص رئولوژیکی آن پرداخته شده است. در تحقیق حاضر به منظور بررسی خواص رئولوژیکی بتن خودتراکم، آزمایشات بتن تازهنظیر جریان اسلامپ، زمان لازم برای رسیدن اسلامپ به قطر 05 سانتی متر) T50 (، قیف V ، قیف V پس از 0 دقیقه ( Vt5min (، حلقه J، جعبه L ، الک پایداری و ستون جداشدگی انجام شده است. نتایج بدست آمده بیانگر این مطلب است که بتن حاوی PET و PVC حدود استاندارد تعریف شده برای خواص رئولوژیکی را ارضا میکندکلیدواژه ها
بتن خودترکم، PET ، PVC ، خواص رئولوژیکیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.