تعیین میزان تلفات کمباینی هد کلزا در زمان های مختلف برداشت
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم
- کد COI اختصاصی: NCOCA02_491
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1234
نویسندگان
محقق بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان)
دکتری مکانیزاسیون کشاورزی، استادیار گروه ماشین های گروه ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
این پژوهش برای بررسی تعیین تلفات برداشت کلزا در مراحل مختلف رسیدگی در واحد برش کمباین به صورت اسپلیت اسپلیت پلات در قالب طرح آزمایشی بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. فاکتورهای در کرت اصلی شامل تاریخ رسیدن در سه سطح: 60٪، 70٪، 80٪ قهوه ای شدن دانه ها و کرت فرعی سرعت پیشروی در سه سطح: 1/5، 2/5 و 3/5 km/ و کرت فرعی هد مخصوص کلزا در سه سطح: مکایسم شانه برش جانبی نوع مکانیکی، مکانیسم شانه برش جانبی نوع هیدرولیکی (ساخت حامد جویبار) و نوع هیدرولیکی با مارک Biساخت اتریش بود. در این تحقیق تلفت واحد برش در هر سه هد متداول کلزا در مراحل مختلف زمان برداشت اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد هد مکانیکی با 114/29 کیلوگرم در هکتار 6/24 درصد بیشترین میزان ریزش دانه از واحد برش کمباین را داشته و هد هیدرولیکی (حامد جویبار) و هیدرولیکی اتریشی به ترتیب با 84/03 کیلوگرم در هکتار 4/58 درصد و 8087 کیلوگرم در هکتار 4/24 درصد در کلاس بعدی قرار داشتند. هم چنین نتایج نشان داد از نظر زمان برداشت تیمار 80 درصد با 105/65 کیلوگرم درهکتار 5/60 درصد بیشترین میزان ریزش دانه و تیمار 60 درصد با 79/05 کیلوگرم در هکتار 4/58 درصد کمترین میزان ریزش دانه از واحد برش کمباین را داشته است.کلیدواژه ها
تلفات برداشت، کمباین، زمان برداشت، هد و کلزامقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.