انرژی های نو در معماری (انرژی خورشیدی در معماری ساختمان ها)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر
- کد COI اختصاصی: TSDI01_072
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2263
نویسندگان
کارشناسی تکنولوژی معماری، موسسه آموزش عالی ساریان
کارشناسی تکنولوژی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر
چکیده
تغییر آب و هوا و گرمایش جهانی و همچنین دلهره هایی که از بالا رفتن قیمت نفت ایجاد شد، کشورهای دنیا را بر آن داشت تا به انرژی های جایگزین بیاندیشند. انرژی هایی با نام انرژی های تجدیدپذیر. اینگونه انرژی از منابع طبیعی مانند نور خورشید، باد و گرمای درونی زمین به دست می آیند که به طور معمول دو باره بازیافت می شوند. جهان ما، یگانه بستر زندگی تمامی انسانهاست و این واقعیتی غیر قابل انکار است که تمامی کشورهای فقیر و غنی جهان در بهبودی محیط زیست یا انهدام آن به یک اندازه سهیم نیستند. این کشورهای صنعتی و در حال توسعه می باشند که با مصرف میلیون ها تن سوخت های فسیلی زندگی خود و دیگران را رو به انهدام می گذارند و از طرفی دیگر فقر شدید در کشور های جهان سوم باعث استفاده های مخرب از بوم های محلی شده و با اقدامات نابخردانه روز به روز از وسعت جنگل ها و مراتع کاسته و به گسترش کویر و بیابان کمک می نمایند .آلاینده های ناشی از احتراق و افزایش غلظت دی اکسیدکربن در اتمسفر و پیامدهای آن، جهان را با تغییرات برگشت ناپذیر و تهدید آمیزی مواجه ساخته است. افزایش دمای کره زمین، تغییرات آب و هوا، اتمام قریب الوقوع منابع فسیلی، بالا آمدن سطح دریاها و درنهایت، تشدید منازعات بینالمللی، از جمله این پیامدها محسوب میشوند. این پژوهش بر آن است با روش کتابخانه ای، و معرفی اجمالی انرژی های تجدید پذیر، به طور مجزا انرژی خورشیدی و مزایای استفاده از آن را در آینده محیط زیست مورد بررسی قرار دهد. هدف از انجام این پژوهش، بیان لزوم استفاده از انرژی پاک خورشید جهت کنترل محیط زیست، توسعه منابع با فناوری ساده، آلودگی کمتر و از همه مهمتر ذخیره شدن سوخت های فسیلی برای آیندگان می باشد. امید است با کوشش مداوم دانشمندان، پرتو امیدی بر چهره حیات بر روی کره خاکی بتابد و بیم متلاشی شدن تمدن بشر در اثر کمبود انرژی و کثرت آلودگی محیط، از بین برود.کلیدواژه ها
انرژی های تجدید پذیر، انرژی خورشیدی، انرژی فسیلی، معماریمقالات مرتبط جدید
- بررسی کلانتری معماری با آخرین امکانات از طراحی مناسب
- طراحی کتابخانه دیجیتال با رویکرد معماری پارامتریک
- بررسی و تجزیه و تحلیل بهینه سازی مصرف انرژی در ساخت و ساز با استفاده از بی آی ام ۱
- طراحی پارک اکولوژیک در شهر گردشگری شاندیز با تاکید بر پایداری محیط زیست شهری
- مروری بر پژوهش های حوزه موفقیت دفاتر مدیریت پروژه بر اساس حوزه های دانشی ۱۰ گانه در پروژه های عمرانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.