سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر
کد COI مقاله: TSDI01_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,435
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مکانیابی بهینه اکوتوریسم و مناطق مستعد توسعه گردشگری با استفاده از GIS (نمونه موردی شهرستان کلاله)
چکیده مقاله:
اکوتوریسم به عنوان پایدارترین نوع طبیعت گردی، حرکت جدیدی است که درسطح دنیا آغاز شده است. کشور ایران به دلیل دارا بودن پتانسیل و قابلیتهای چشمگیر از نظر تنوع زیستی توانایی بسیاری برای رونق دادن به صنعت اکوتوریسم دارد. در بسیاری از موارد انتخاب محل پارک های جنگلی مبتنی بر اصول و ضوابط و معیارهای فنی و علمی نبوده، بلکه تنها سلایق شخصی و مدیریتی گذرا ملاک انتخاب بوده است و لذا این مسائل مشکلات زیادی را به وجود آورده اند و بسیاری از مکان های مناسب به علت عدم اجرای ظوابط و ملاک های اصولی مورد شناسایی قرار نگرفته اند. هدف کلی این پژوهش بیان توانمندی های اکوتوریستی شهرستان کلاله است که در گردشگری به علت موقعیت خاص خود، مورد توجه است.روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و تحلیلها به کمک نقشه های ترسیمی توسط arc gisصورت گرفته است وبرای تحلیل بهتر از دو روش وزنی تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و منطقی (Bolean) استفاده شده است. نتایج تحقیق بیانگر وجه غالب جاذبه گردشگری طبیعی در این منطقه است. همچنین نتایج تحقیق نشان می دهد بهترین الگوی برنامه ریزی جهت گسترش گردشگری در این شهرستان، گردشگری طبیعی می باشد و شناسایی مناطق مستعد به کمک نرم افزار فوق الذکر و مکانیابی بهینه اکوتوریستی در جهت برنامه ریزی برای بهره برداری از این جاذبه ها که در نهایت موجبات توسعه شهرستان را فراهم خواهد آورد.
کلیدواژه ها:
مكانيابي اكوتوريسم، گردشگري، ARC GIS، كلاله
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/271437/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، ام فروه و رسولی، سیدحسن و پیله ور، علی اصغر،1393،مکانیابی بهینه اکوتوریسم و مناطق مستعد توسعه گردشگری با استفاده از GIS (نمونه موردی شهرستان کلاله)،اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر،ساری،،،https://civilica.com/doc/271437
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رحمانی، ام فروه؛ سیدحسن رسولی و علی اصغر پیله ور)
برای بار دوم به بعد: (1393، رحمانی؛ رسولی و پیله ور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آمایش سرزمین راهبرد توسعه پایدار محیط زیست
- تحلیل انرژی نوین هسته ای با رویکرد پایداری و زیست محیطی
- سیر اندیشه دگرگونی ساختاری در حوزه عمومی و شکل گیری فضای شهری پایدار
- اکتشاف زونهای کارستی آبدار با استفاده از روش ژئوالکتریک مطالعه موردی منطقه سمیرم واقع در استان اصفهان
- مکانیابی انواع فعالیت های گردشگری در پارک جنگلی شهید زارع با استفاده از GIS
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش BIM در اجرای موفق مهندسی همزمان در پیشساختگی پروژه های انبوه سازی و مدولار صنعت ساخت و ساز
- قابلیت بهره گیری از مدل سازی اطلاعات ساختمان در جهت مدیریت هوشمند منابع آب
- آنالیز شکلی قطعات تفکیکی مسکونی منطقه یک تبریز
- ارزیابی و تحلیل مکانی شعب بانک کشاورزی محدوده مرکزی شهر ایلام
- روندیابی سالخوردگی جمعیت ایران در گروه سنی منتخب با استفاده از سری های زمانی برای افق 1435
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.