بررسی موانع پیاده سازی سیستم های اطلاعات مدیریت (MIS) (مطالعه موردی؛ شهرداری قائمشهر)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره تخصصی مدیریت شهری و شوراهای شهر
  • کد COI اختصاصی: TSDI01_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2792
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی حسن زاده

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی (MBA)- مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قائمشهر

محسن شکیبافر

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر- سرپرست امور اداری و کارگزینی شهرداری قائمشهر

حمیدرضا خنکدار

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر – رئیس مالی شهرداری قائمشهر

چکیده

تحقیق حاضر در بررسی موانع استقرار سیستم اطلاعات مدیریت در شهرداری قائمشهر پرداخته است . تحقیق حاضر تحقیقی توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. همچنین از آنجایی که نتایج این تحقیق می تواند به طور عملی مورد استفاده قرار گیرد ، یک تحقیق پژوهشی کاربردی نیز می باشد. با توجه به قلمرو مکانی و زمانی ، جامعه آماری پژوهش شامل مدیران و کارشناسان شهرداری قائمشهر می باشد که تعداد کل این افراد ، 95 نفر بوده است. نمونه آماری تحقیق حاضر 76 نفر از کارشناسان و مدیران می باشد که این تعداد با مراجعه به جدول جرسی و مورگان تعیین گردیده است. ضمنا نمونه مورد نظر به صورت تصادفی ساده انتخاب شده است. روایی این آزمون با نظرخواهی از استاد راهنما ، مشاور و مدیران و کارشناسان شهرداری قائمشهر مورد تأیید قرار گرفته است. در این تحقیق به منظور تعیین پایایی آزمون از روش آلفای کرونباخ استفاده گردیده است. بدین منظور ابتدا یک نمونه اولیه شامل 30 پرسشنامه پیش آزمون گردید. نتایج نشان می دهد آلفای خروجی از نرم افزار SPSS برای تحقیق حاضر برابر 0.701 می باشد ، بنابراین آزمون از پایایی قابل قبولی برخوردار است. در این پژوهش از روش های موجود در آمار توصیفی (جداول توزیع فراوانی) و آمار استنباطی (آزمون دوجمله ای)؛ برای خلاصه و تجزیه و تحلیل داده های پژوهش استفاده گردید. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که عوامل مدیریتی، عوامل زیرساختی، عوامل محیطی، عوامل آموزشی، عوامل اقتصادی، عوامل فردی، و عوامل فوهنگی بعنوان موانع استقرار سیستم اطلاعات مدیریت در شهرداری قائمشهر می باشند. در پایان تحقیق ، ضمن ارائه تفصیلی نتایج و یافته ها ، موارد مذکور جمع بندی شده و پیشنهادات کاربردی مرتبط با آن برای مدیران و کارشناسان و نیز ادامه و پیگیری تحقیقات مشابه در آینده ارائه شده است.

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات مدیریت، شهرداری قائمشهر، عوامل مدیریتی، عوامل زیرساختی، عوامل محیطی، عوامل آموزشی، عوامل اقتصادی، عوامل فردی، عوامل فرهنگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.