بررسی مزایای استفاده از کلریدهای یخ زدا در جاده ها بعنوان جایگزین روش های سنتی و تأثیر آن در کاهش سوانح جاده ای
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی تصادفات جاده ای، سوانح ریلی و هوایی
- کد COI اختصاصی: NCRRAF03_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1054
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد خاک و پی دانشگاه آزاد زنجان
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه آزاد زنجان
چکیده
نگهداری زمستانی مجموعه ای از عملیات راهداری است که در طول زمستان با توجه به شرایط اقلیمی و آب و هوایی منطقه به وظایف راهداری اضافه می شود. شروع فصل نگهداری زمستانی متناسب با تقویم هر اقلیم است. متأسفانه در حال حاضر روش سنتی یخ زدایی یعنی ریختن مخلوط شن و نمک جامد بر روی آسفالت با استفاده از ماشین تنها روشی است که در تمام شهرها و جاده های بین شهری استفاده می شود، در این راستا هزینه های هنگفتی جهت بازگشایی معابر با شن و نمک انجام می پذیرذد و تبعات دیگری از جمله خوردگی و خستگی آسفالت و ا یجاد ت صادفات نیز دارد. شرایط نامطلوب راه باعث بالا رفتن هزینه های ترابری و صدمات ناشی از سوانج جاده ای می شود. از جمله راهکارهای پیشنهادی در این مقاله استفاده از کلریدها هست که خاصیت پیشگیری و یخ زدایی دارند. کلریدهای مورد استفاده در مقابله با برف و یخ شامل کلرید کلسیم، کلرید منیزیم و کلرید پتاسیم که از نمک های طبیعی هستند، می باشند. دو ماده ای که رایج تر می باشند، کلرید کلسیم و کلرید منیزیم هستند که گرما زا می باشند. هر دو رطوبت گیر هستند. این عامل تأثیر آن را در شرایط سرد و خشک افزایش می دهد. علاوه بر این، در دماهای پائین تر عمل ذوب بیشتری انجام خواهد شد.کلیدواژه ها
روش های نوین یخ زدایی، کلریدهای یخ زدا، یخ زدگی سطوح راه، خوردگی آسفالتمقالات مرتبط جدید
- Optimizing Subway Timetables and Headways Using Image Processing Techniques
- کاربردهای دوقلوی دیجیتال در کنترل ترافیک شهری
- یک روش سریع و موثر در تشخیص افراد در تصاویر ویدیویی مبتنی بر بهبود عملکرد ادغامدر روش توجه متقابل تکرار ی
- امکان سنجی به کارگیری هوش مصنوعی در تجهیزات ترافیکی شهر مبارکه
- مروری بر مدل های تخصیص ترافیک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.