مطالعه کانی های شاخص دگرسانی کائولینیتی با استفاده از پراش پرتو ایکس در معدن طلای داشکسن (شمال شرق قروه)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش زمین شمیی کاربردی ایران
- کد COI اختصاصی: CIAG01_192
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1014
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه بوعلی سینا-همدان
عضو هیئت علمی دانشکده علوم، گروه زمین شناسی دانشگاه بوعلی سینا-همدان
عضو هیئت علمی دانشکده علوم، گروه زمین شناسی دانشگاه بوعلی سینا-همدان
چکیده
منطقه معدنی مورد بررسی در غرب ایران و در استان کردستان قرار دارد و قسمتی از نوار دگرگونی- ماگمایی، سنندج - سیرجاناست که در برگیرنده توده های نیمه آتش-فشانی-آتشفشانی نئوژن می باشد. توده ها به صورت یک کمربند آتشفشانی، از جنوبغربی بیجار تا شمال شرقی شهرستان قروه در استان کردستان امتداد یافته اند. منطقه معدنی داشکسن در این زون از نوع مناطقفعال شده تکتونو- ماگمایی است که به واسطه میزبانی کانسارهای اپیترمال و فلزات گرانقیمت، اهمیت ویژهای دارد. در پیمایش های صحرایی دگرسانیهای منطقه تشخیص دادهشد که عبارتند از: فیلیک (سرسیتی)، آرژیلی(کائولینیتی)، سیلیسی و تورمالینی شدن در برش های آتشفشانی. کانی های شاخص دگرسانی کائولینیتی طی مطالعات میکروسکوپی و انجام آنالیز پراش پرتو ایکس، تشخیص داده شد.کلیدواژه ها
داش کسن، اپی ترمال، XRD، ناترونیتاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.