مدیریت آلودگی دشت زرند با استفاده از درون یابی در محیط GIS
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
- کد COI اختصاصی: WRM05_380
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 724
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد منابع آب ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان،ایران
چکیده
در این مقاله روند آلودگی دشت زرند کرمان با تو جه به اطلاعات مربوط به 52 حلقه چاه در این دشت که از سال 1380-1392 توسط سازمان آب منطقه ای کرمان آزمایش( کیفی و کمی آب زیر زمینی) و ثبت شده بود ، مورد بررسی قرار گرفت. و نتایج این بررسی با اطلاعات هواشناسی دشت زرند که از آمار موجود 5 ایستگاه موجود در این دشت که توسط سازمان هواشناسی کرمان ثبت گردیده بود مقایسه و نتایج آن مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات موجود از آنالیز (Ca,Na,Mg) و نیز (EC , SAR, TDS, PH) و اطلاعات هواشناسی مربوط به متوسط سالیانه بارندگی است .تمام اطلاعات مربوط به دشت زرند در هر سال با استفاده از درونیابی نرم افزار GIS پهنه بندی شده و بر اساس شیب منطقه و تمرکز چاهها ،نمودار پروفیل طولی آن رسم شد. سپس با استفاده از ویل کاکس و فائو آب منطقه از لحاظ کشاورزی و با استفاده از نمودار شولر از لحاظ آب شرب مورد بررسی قرار گرفت.که با مقایسه نمودارهای در طول پروفیل نتیجه شد که از جنوب شرقی به سمت شمال غربی هر چه در این دشت پیشرویم کیفیت آب زیر زمینی همراه با سمت شیب کاهش پیدا می کند و در خروجی دشت که در سمت شمال غربی منطقه است شاهد بدترین کیفیت آب منطقه هستیم.کلیدواژه ها
دشت زرند،GIS،شوری ،آلودگی، نمودار شولر، ویل کاکسلمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.