پیاده سازی روشی جدید برای آشکارسازی مدولاسیون فاصله تکرار پالس توسط تراشه های DSP

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: INCEE01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 921
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد شجاعی

دانشجو کارشناسی ارشد - دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

کامران کاظمی

استادیار، دانشگاه صنعتی شیراز - دانشکده مهندسی برق

عباس کمالی

مربی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

چکیده

یکی از روش های جداسازی منابع ارسال پالس از روی رشته پالس های درهم تنیده شده ی این منابع، تشخیص نوع مدولاسیون فاصله تکرار آنهاست. این الگوریتم ها اغلب توسط رایانه پیاده سازی می شوند. در واقع ایده استفاده از تراشه های بر سرعت DSP به جای رایانه برای یک الگوریتم کارآمد، باعث می شود علاوه بر دقت، سرعت تشخیص نوع مدولاسیون تکرار پالس افزایش پیدا کند. در این مقاله برخی از این الگوریتم ها با هم مقایسه می شوند و در نهایت روشی ارائه می شود که عملکرد مطلوبی در محیط های با چگالی پالس بالا دارد سپس نشان داده می شود پیاده سازی آن توسط تراشه های بر سرعت dsp می تواند عملکرد مطلوبی داشته باشد. با استفاده از این تکنیک، علاوه بر کم حجم تر شدن گیرنده، سرعت پردازش اطلاعات نیز افزایش پیدا می کند. این مطلب با مقایسه نتایج شبیه سازی شده به اثبات می رسد.

کلیدواژه ها

تراشه های پرسرعت، زمان ورود پالس، مدولاسیون تکرار پالس، منابع پالسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.