آشنایی با ساختار ، عملکرد و الگوریتم های وب پراکسی کشینگ

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش رهیافتی نوین در فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: IAUH01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1267
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا رنگین کمان

گروه مهندسی کامپیوتر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان ، همدان، ایران

منصور اسماعیل پور

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

چکیده

امروزه، کمتر کسی را می توان پیدا کرد که در کارهای روزانه خود وقتی برای بازدید از وب سایت های مختلف نگنجانده باشد. لازمه پاسخگویی به این نیاز بشر امروزی افزایش روز به روز تعداد صفحات وب و در نتیجه حجم این اطلاعات می باشد. وب کشینگ و پری فچینگ دو روش اصلی برای کاهش موثر مدت زمان دریافت پاسخ از شبکه اینترنت می باشند. پراکسی سرورها با ذخیره کردن اطلاعات در حافظه خود باعث کاهش ترافیک شبکه و مدت زمان انتظار کاربر جهت دریافت اطلاعات و نهایتا کاهش حجم کار کامپیوتر های میزبان مرکزی در اینترنت می شوند. منظور از پری فچینگ هم سیستمی است که بتواند درخواست های بعدی کاربر را حدس زده و قبل از ارائه درخواست توسط کاربر آنها را از محل اصلی فراخوانی نموده و در حافظه سرور ذخیره نماید. در این مقاله قصد داریم که فرآیند وب کشینگ را مورد بررسی قرار دهیم.

کلیدواژه ها

وب پراکسی کشینگ (Web Proxy Caching ) - دیواره آتش - ترافیک شبکه - پراکسی سرور ( Proxy Server (- بازده شبکه.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.