تولید ناب و حسابداری مدیریت
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش داخلی مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: FCMA01_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1521
نویسندگان
عضو باشگاه پژوهشگران جوان، کارشناسی ارشد حسابداری
چکیده
در ابتدا و انتهای قرن بیستم دو انقلاب رخ داد انقلاب اول ظهور تولید انبوه و پایان عصر تولید دستی و انقلاب دوم ظهور تولید ناب و پایان عصر تولید انبوه است. در حال حاضر جهان در آستانه عصر جدیدی به سر می برد که در آن دگرگونی شیوه های تولید محصولات و ساخته های بشر چهره زندگی او را دگرگون کرده است چنانچه همسو با این تغییرات شیوه های محاسباتی و سیستم های حسابداری شرکت های بهره بردار از تحولات ایجاد شده تبعیت ننمایند پاسخپوی نیازهای جدید در فرایند تولید نیستند و به هیچ وجه مدیریت در ارزیابی منابع و امکانات سازمان و دستیابی به اهداف تعیین شده موفقیت کسب نمی نمایند لذا حسابداری ناب و مکمل سیستم تولید ناب است. در این مقاله با اشاره به نحوه شکل گیری و تاریخچه تولید ناب، به اصول حاکم بر این سیستم از منظر حسابداری اشاره گردیده و در ادامه مفهوم حسابداری ناب تشریح می شود.کلیدواژه ها
حسابداری ناب، تولید ناب، هزینه یابی جریان ارزش، اتلافمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.