بررسی عوامل شکست پروژه های BOT

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران
  • کد COI اختصاصی: HSRC01_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1222
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی متدین

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت و ساخت

سعید محمد

استاد دانشکده فنی دانشگاه امام حسین (ع)

چکیده

رویکرد ساخت- بهره برداری - انتقال در سالهای اخیر، نقش روز افزونی در اجرای پروژه های صنعتی و زیربنایی مانند نفت و گاز، نیروگاهها، راههای عوارضی ،قطار های سریع السیر تامین اب وتصفیه خانه ها وتونلها در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه پیدا کرده است، موفقیت نسبی و گسترش جهانی روش BOT موجب استقبال چشمگیر کشورهایی شده است که دچار کمبود منابع هستند ویا به تکنولوژی روز دسترسی ندارند . تجارب حاضر نشان می دهد که لزوماً نمی توان هر پروژه ای را با هر شرایطی با این روش اجرا کرد ودر اخرانتظاربه موفقیت رسیدن ان را داشت.دراین مقاله سعی شده است با تعریف شکست پروژه وتعیین معیار های موفقیت وشکست برای طرفین قرارداد و با استفاده از تجارب جهانی از پروژه های شکست خورده، عوامل شکست را معرفی نماییم .

کلیدواژه ها

پروژه های BOT پروژه های زیربنایی، تسهیم ریسک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.