ارزیابی نقش زیرساخت های گردشگری در توسعه پایدار شهری (مطالعه موردی: شهر ساری)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: GUPSD01_1268
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1085
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
استاد راهنما، عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
استاد مشاور، استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
چکیده
در سالهای اخیر گردشگری به عنوان یکی از صنایع با منبع درآمد سرشار در تجارت جهانی عنصر مهمی در بهبود و تنظیم موازنه بازرگانی و تراز پرداخت ه ای بسیاری از کشورها شده است. فاضهای شهری به دلایل جاذبه های تارخی و فرهنگی بسیارش، غالباً از مقاصد گردشگری محسوب شده و به علت تجمع زیرساخت ها و نهادهای مدنی می توانند مکان ایده آلی جهت جذب گردشگران به حساب آیند. لذا گردشگری و ارتقای زیرساختهای آن می تواند یکی از اهرم های اصلی جهت ایجاد توسعه پایدار شهری باشد. هدف از این پژوهش ارزیابی نقش زیرساختهای گردشگری در توسعه پایدار شهری بوده و سعی شده که امکانات و تسهیلات و زیرساختهای گردشگری شهرسازی به منظور توسعه پایدار مورد مطالعه قرار گیرد. این پژوهش از نوع توصیفی- تحلیلی و در زمره تحقیقات کاربردی است که ارزش نمونه گیری تصادفی ساده و ابزار پرسشنامه استفاده شده و با نرم افزار (SPSS) اقدام به آزمون و تجزیه و تحلیل فرضیات و روابط بین متغیرهای پژوهش، شده است. نتیجه نشان داده است که رابطه بین متغیر مستقل و وابسته معنی دار و مستقیم ارزیابی شده است. و به عبارتی زیرساختهای گردشگری مستقیماً و قویاً در توسعه پایدار شهر ساری نقش دارد.کلیدواژه ها
گردشگری، توسعه پایدار، زیرساختها، ساریمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.