نحوه ی بکارگیری از تکنولوژی های هوشمند درپایدارسازی ساختمانها (نمونه موردی: برج های مسکونی پورتارجایا در ک شور مالزی)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: GUPSD01_0549
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1013
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رقیه اسعدی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس

نسترن سردار ملی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس

امید اسکندرانی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، پژوهشگر دکتری معماری منظر

چکیده

دنیای پیرامون ما در حال حاضر به سطح بالایی از توسعه در طول میلیونها سال تکامل تدریجی خود رسیده است و دنیای امروز از دوران تغییرات طولانی عبور کرده تا به سطحی از زیبایی که ما امروز آن را می بینیم و درک می کنیم دست یابد. این در حالی است که با پیشرفت تکنولوژی و صنایع، تغییراتی در عرصه مهندسی ساختمان جلوه نموده که نیازمند ارائه راهکارهایی در طراحی ساختارهای نوین می باشد تا سازه ای بهینه در راستای اهداف معامری پایدار ایجاد گردد. این مقاله در پی آن است تا تأثیرات نانوتکنولوژی برآینده معماری راارائه دهد و با جستارهایی در مبانی و مفاهیم پایدار معماری، نمود اثرات تکنولوژی در عصر حاضر و سیستم های ساختمانی هوشمند را مورد ارزیابی قرار دهد. تکنولوژی که چه از نظر بهبود کیفیت زندگی و چه از نظر صرفه جویی در مصرف انرژی بسیار سودمند است. از سوی دیگر ساختارهای طبیعی همواره به عنوان راهکاری مؤثر در ایجاد یک سازه پایدار مطرح شده اند. نتیجه استفاده از فرم های طبیعی در طراحی معماری، دستیابی به طرحهای عالی است که کارایی سازه ای، نیازهای عملکردی و زیبایی شناسی در آن با یکدیگر ترکیب شده اند. رویکرد تکنیکی در زمینه پایداری مرتبط با نوآوری های فنی در یافتن راه حل هایی برای مسائل امروزی است.

کلیدواژه ها

معماری پایدار، بام سبز، تکنولوژی ساختمان، صرفه جویی در مصرف انرژی، ساختمان های هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.