شبیه سازی یک اینورتر سیستم فوتوولتائیک بدوى ترانسفورهر تکفاز هتصل به شبکه

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
  • کد COI اختصاصی: ECONF01_754
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1012
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی داور

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهشگاه مواد و انرژی

سیدمحمود هاشمی نژاد

استادیار پژوهشگاه مواد و انرژی

بهزاد احمدی

استادیار پژوهشگاه مواد و انرژی

فرهاد براتی

استادیار پژوهشگاه مواد و انرژی

چکیده

زمانی که هیچ ترانسفورمری در یک سیستم فوتوولتائیک (PV) متصل به شبکه استفاده نشده باشد، اتصال الکتریکی بین آرایه PV و شبکه وجود دارد. در این شرایط، جریان های نشتی خطرناک (جریان های مدمشترک) می تواند دو سرخازن سرگردان بین PV و زمین ظاهر شود. برای اجتناب از این جریان های نشتی، ساختارهای اینورتر مختلفی که هیچ ولتاژ مد مشترک متغیر تولید نمی کنند مثل ساختارهای نیم پل و تمام پل مدولاسیون پهنای پالس (PWM) دوقطبی پیشنهاد شده اند. تمام پل PWM دوقطبی ولتاژ ورودی کمتری نیاز دارد ولی بازده کمی ارائه می کند. این مقاله ساختار با بازده بالای جدیدی ارائه می کند که هیچ ولتاژ مد مشترک متغیری تولیدنمی کند و همان ولتاژ ورودی کم تمام پل PWM دوقطبی را نیاز دارد.

کلیدواژه ها

سیستم فوتوولتائیک، اینورتر، بدون ترانسفورمر، مدل PV، متصل به شبکه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.