استفاده از انرژی خورشیدی و سیستم فتوولتائیک جهت تولید برق مرغداری ها

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
  • کد COI اختصاصی: ECONF01_195
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2222
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید تقی زادگان کلانتری

دکتری برق دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

عادل آقاپور

دانشجوی کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس

چکیده

فن آوری های روز دنیا به سرعت در حال تغییر و تحول می باشند و امکانات موجود جهت رفاه و سلامتی بشر در حال پیشرفت می باشد باید توجه داشت که نبایستی این پیشرفت به گونه ای باشد که آینده بشریت را به مخاطره انداخته و شرایط زیست محیطی را برای آینده گان سخت نماید برای مثال: ماشین آلات کشاورزی و دامداری، سیستم های صنعتی کشاورزی و امکانات تولید دائما در حال بهبود و پیشرفت می باشند. در این مقاله بررسی وضع موجود جامعه از لحاظ زیست محیطی و آلاینده های موجود در دنیا توسط سوخت های فسیلی و همچنین بررسی نگرانی های موجود از پایان پذیر بودن این نوع از سوخت ها و سپس جایگزین بودن انرژی خورشیدی که یک انرژی پاک و لایزال به حساب می آید بررسی شده و همچنین برق تولیدی توسط سیستم فتوولتائک یا پانل خورشیدی و مقدار مصرف در یک مرغداری و نحوه تامین برق مورد نیاز یک مرغداری که خود آن جزء آلاینده های محیط زیست می باشد، تعمیم و گسترش مسئله فوق و نتیجه گیری از این مقاله بررسی گردیده است. در این مقاله با توجه به اینکه سالم نگه داشتن محیط زیست با توجیه های اقتصادی قابل مقایسه نمی باشد ولی باز هم مقرون به صرفه بوده و یک محیطی سالم و پاک را به ارمغان می آورد. فن آوری های کاربردی کشاورزی و مرغداری با سیستم فتوولتائیک (PV) یکی از راه حل های متعدد و مناسب می باشد که این برنامه ترکیبی از خلاقیت های شخصی و سیستم های نصب شده توسط شرکت های تاسیساتی می باشد و آنها دریافته اند که PV بهترین راه حل برای نیاز کشاورزی، دامداری و مرغداری در مناطق دور مانند پمپاژ آب، تولید برق جهت روشنایی و سیستم خنک کننده و سایر موارد برای محصولات کشاورزی با دامی می باشد. طراحی سیستم فوق از دو مولفه اساسی تشکیل می شود که یک قسمت آن پانل های PV و قسمت دیگران مصرف کننده ها و باطری ها می باشد.

کلیدواژه ها

مرغداری، آب، سلول های خورشیدی، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.