دلایل کاهش ذخایر فیل ماهی( Huso huso ) در دریای کاسپین
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
- کد COI اختصاصی: ECONF01_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 662
نویسندگان
گروه شیلات دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
گروه شیلات- دانشکده شیلات و محیط زیست- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
دریای کاسپین از جمله اکوسیستم های بسته آبی بزرگ جهان بوده و به عنوان بزرگ ترین دریاچه ی جهان شناخته می شود. علت خصوصیات منحصر به فرد و تنوع زیستی در این دریاچه و هم چنین به سبب خدماتی که به جامعه ی بشری می رساند حفاظت از آن ضروری است. آبزیان مختلفی در این دریا وجود دارد و زندگی می کنند که ماهیان خاویاری از جمله موجودات با ارزش آن محسوب می شوند. دریاچه ی کاسپین حدود 90 درصد از ذخیره ی خاویار و ماهیان خاویاری جهان را در خود جای داده است. پنج گونه از ماهیان خاویاری در این دریا زندگی می کنند. جمعیت ماهیان خاویاری در حال کاهش است به طوری که در لیست ماهیان در معرض خطر قرار گرفته است. بخش عمده ای از صید فیل ماهی دریای کاسپین به صورت غیر قانونی است و صید بی رویه یکی از مهم ترین دلایل کاهش جمعیت این ماهی می باشد. ساخت سد، آلودگی دریا، نوسانات سطح دریا و حضور گونه ای شانه دار نیز به عنوان دلایلی دیگر در کاهش جمعیت این ماهی ذکر شده اند.محققان تلاش کرده اند تا با بررسی این موضوعات از دیدگاه های مختلف مدل هایی برای تحلیل و رفع آن ارائه کنند.کلیدواژه ها
کاهش، خاویاری، فیل ماهی، دریای کاسپینمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.