مدیریت پاداش عاملی موثر در احیای بافت های فرسوده
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: ARUES01_652
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 793
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نور تهران شرق
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، گروه شهرسازی، یزد، ایران
چکیده
امروزه در نظریه های شهرسازی در سرتاسر جهان مشارکت شهروندان جایگاه مهمی به خصوص در فرآیند بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری یافته است. لیکن تا به امروز با وجود کمک ها و پاداش های درنظر گرفته شده بعنوان مشوق های طرح های نوسازی، شاهد مشارکت شهروندان در این دسته از طرح ها در حد مطلوب نبوده ایم. با توجه به ضرورت موضوع، نظریه نوسازی نهنگی! درپی آن است تا به اهمیت مدیریت پاداش، بعنوان یکی از عوامل انگیزشی در فرآیند مشارکتی شهروندان در طرح های شهری بپردازد و در این مسیر با تبیین نظریه مدیریت پاداش و نگاهی نوین، که بلانکارد به این مهم در کتاب نهنگ ها نموده است، به نقش مدیریت صحیح پاداش در نوسازی بافت های فرسوده و ضرورت آموزش گام به گام مشارکت به شهروندان، پرداخته شده است. نتایج حاصل از این پژوهش بر این نکته تاکید دارد که مدیریت پاداش در عملکرد مشارکتی ساکنان بافت های فرسوده بسیار موثر بوده و در حقیقت پاداش، پایه رفتارهای انگیزشی ساکنان است. مدیریت پاداش اثربخش در نهایت باعث بالابردن سطوح انگیزشی می شود؛ در حالی که مدیریت پاداش ناکارآمد موجبات بی انگیزگی را در بین ساکنان بافت های فرسوده فراهم می آورد. این شمشیر دولبه باید به شیوه ای علمی و نظام مند مدیریت گردد.کلیدواژه ها
نوسازی بافت فرسوده، مشارکت، مدیریت پاداش، نظریه پاداش نهنگیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.