بررسی رفتار عملکردی قابهای بتن آرمه مقاوم سازی شده با مهاربندهای فولادی هم محور (CBF)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: ARUES01_473
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 767
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
چکیده
با توجه به استفاده گسترده از ساختمانهای بتنی و نگاهی به خسارتهای ناشی از زلزله های گذشته نشان می دهد که درصد بالایی از ساختمان های بتن مسلحی که تا کنون در کشور ساخته شده اند در برابر زلزله مقاوم نیستند و یا مقاومت کافی و قابل قبولی ندارند، زیرا سازه های بتن مسلح موجود غالبا بر اساس آیین نامه های قدیمی طراحی شده و اکثرا الزامات آیین نامه های جدید زلزله را ارضا نمی کنند. از این رو، ضرورت تقویت این ساختمانها به خصوص برای مقابله با نیروهای جانبی و با روشهای مقاوم سازی قابل اعتماد، آسان و سریع، احساس می شود. استفاده از بادبندهای فلزی برای مقاوم سازی قابهای بتنی یکی از روشهایی است که مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق بادبندهای هم محور CBF (ضربدری) جهت افزایش ایمنی در قابهای بتنی مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت، قابهای مقاوم سازی شده با انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی منطبق بر دستورالعمل های بهسازی لرزه ای مورد ارزیابی قرار گرفته و نحوه تشکیل مفاصل پلاستیک تغییرمکانی و سطوح عملکرد بر اساس ضوابط مدلسازی غیرخطی اعضاء مندرج در دستورالعمل بهسازی لرزه ا ی تعریف خواهد شد.کلیدواژه ها
قابهای بتنی، بادبند هم محور ضربدری، سطح عملکرد، آنالیز استاتیکی غیرخطی، مقاوم سازیمقالات مرتبط جدید
- اعتماد و تعاملات اجتماعی در فضای باز شهری
- مروری بر مفاهیم متناظر هوش در معماری و محیط کالبدی
- نقش تغییر کاربری خانه های تاریخی در افزایش اجتماع پذیری آن ها
- بررسی پتانسیل های گردشگری و جذب گردشگر در ابنیه های اسلامی ایران(مطالعه موردی: مقبره شیخ محمود شبستری)
- بررسی و شناسایی مولفه های پیاده راه در افزایش سرزندگی در شهرها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.