سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: ARUES01_316
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,256
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحول معماری مدارس ایران
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش، بررسی تاریخچه توسعه مدارس ایران در حیطه معماری به عنوان شاخصی موثر بر شیوه آموزش و یادگیری است. در این پژوهش، محقق فرایند توسعه معماری مدارس و سیستم آموزشی در ایران را همزمان قلمداد نموده و معتقد است که فعالیت های آموزشی ایران باستان در آتشکده ها، کاخ ها و خانه صورت می گرفت و بدین منوال با تغییرات رخ داده در فرهنگ و ساختار حکومتی و ورود اسلام، مساجد به عنوان مکانی برای آموزش بود. افزایش تمایز بین فضاهای مذهبی و سایر اماکن و تکامل محتوای آموزشی در طول زمان، منجر به ساخت مدارس شد. مورخان، مدارس نظامیه را آغازگر فضاهای آموزشی می دانند و بدین شکل با تغییرات سیاسی و فرهنگی معماری مدارس دستخوش تغییر شدند؛ تا آن جا که ما شاهد این نمونه از مدارس در کشورمان هستیم. این مقاله، تحولات رخ داده در معماری مدارس ایران را به اختصار ارائه می نماید.
کلیدواژه ها:
تحولات، معماري، فرهنگ، فضاي آموزشي، آموزش و پرورش، ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/263574/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرزایی، علیرضا و گودرزی سروش، محمدمهدی،1392،تحول معماری مدارس ایران،اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار،همدان،،،https://civilica.com/doc/263574
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، میرزایی، علیرضا؛ محمدمهدی گودرزی سروش)
برای بار دوم به بعد: (1392، میرزایی؛ گودرزی سروش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل بر ویژگی انعطاف پذیری معماری فضاهای آموزشی در بستر زمان
- بررسی تحلیلی هندسه مدارس ایرانی در دوره ایلخانی تا قاجار
- بررسی تطبیقی معماری و محتواء مدارس سنتی و معاصر ایرانمطالعه موردی: مدرسه دو در مشهد، چهار باغ اصفهان، آقابزرگ کاشان، دارالفنون و مارکار یزد
- سیر تحول معماری مدارس از الگوی سنتی ایرانی تا الگوی متداول معاصر
- از تاثیر نمایش شرقی برتئاتر غربی تا تبدیل نظام ثابت به نظام غیر رسمی و پویای مکانی در طراحی فضاهای نمایشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.