بکارگیری مصالح و سازه های نوین در ساختمان و تاثیر آن بر پایداری محیط زیست
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار
- کد COI اختصاصی: ARUES01_158
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1935
نویسندگان
کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
چکیده
یکی از نیازهای اساسی بشر از ابتدای خلقت مساله مسکن و سرپناه بوده است. نیاز گسترده و روززافزون جامعه به ساختمان و مسکن، ضرورت استفاده از سیستم های ساختمانی و مصالح نوین، به منظور افزایش سرعت ساخت، سبک سازی، افزایش عمر مفید و نیز مقاوم نمودن ساختمان ها در برابر زلزله را بیش از پیش مطرح ساخته است. حل مشکلاتی نظیر زمان طولانی اجرا، عمر مفید کم، هزینه های زیاد اجرای ساختمان ها و مشکلات زیست محیطی و آلودگی های موجود در سطح شهرهای امروزی، نیازمند یک عزم همگانی و تحولی اساسی در نوع و نحوه استفاده از مصالح و سیستم های ساختمان سازی و معماری خواهد بود. امروزه استفاده از مصالح و تکنولوژی های نوین چون کامپوزیت ها، نانو مواد و مصالح سبز، در صنعت ساخت و ساز توانسته اند ضمن ایجاد پایداری در محیط زیست شهری، موجب دوام بیشتر، آسایش بیشتر انسان در محیط و صرفه جویی های اقتصادی در صنعت ساختمان گردد. در این پژوهش با روش های کتابخانه ای و روش تحلیلی – توصیفی به بررسی و ارزیابی جنبه های مختلف به کارگیری فناوریها و مصالح نوین در معماری و ساخت و ساز و تاثیرات آن در توسعه پایدار و پایداری محیط زیست شهری پرداخته شده است.کلیدواژه ها
ساخت و ساز، مصالح نوین، محیط زیست، پایداری، فناوری های نوینمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.