کاهش مشکل شروع سرد در سیستم های پیشنهاد دهنده، مبتنی بر اعتماد
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CEIT01_468
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2529
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات البرز
استادیار دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
استادیار دانشگاه، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
حجم فراوان و رو به رشد اطلاعات بر روی وب و اینترنت، فرایند تصمیم گیری و انتخاب اطلاعات، داده و یا کالاهای مورد نیاز را برای بسیاری از کاربران وب دشوار کرده است . سیستم های پیشنهاد دهنده به کاربرانی که از بین حجم بالای اطلاعات به دنبال نوعی خاص از اطلاعات مرتبط با اولویت هایشان هستند، پیشنهادات شخصی شده ای را ارائه می دهد. البته انتخاب این اطلاعات میبایست با توجه به علایق و خواسته های کاربر همراه باشد. سیستم های پیشنهاد دهنده باتحلیل رفتار کاربران خود، اقدام به پیشنهاد بهترین اطلاعات و خدمات خواهند کرد. در بسیاری از سیستم های پیشنهاد دهنده ارائه خدمات به کاربران با توجه به شباهت بین کاربران و روابط دوستی بین آنان صورت میگرد. در این مقاله، ما به بررسی کاهش مشکل سیستم های پیشنهاد دهنده خواهیم پرداخت . مشکل رایج در این سیتسم ها، مشکل شروع سرد میباشد. این مشکل زمانی رخ می دهد که سیستم نمی تواند محصول مناسبی را به کاربر خود ارائه کند. در این مقاله مسئله اعتماد بین روابط کاربران بررسی خواهد شد، که می تواند در جهت کاهش مشکل شروع سرد در این سیستم ها کارگشا باشد.کلیدواژه ها
سیستمهای پیشنهاد دهنده، شبکه های اعتماد، پالایش مبتنی بر همکاریمقالات مرتبط جدید
- فشرده سازی داده های ساخته شده با پاشش گاوسی در مدل سازی سه بعدی با استفاده از تحلیل مولفه اصلی
- دسته بندی عیوب جوش روی تصاویر پرتونگاری صنعتی با معرفی مدل یادگیری عمیق WeldClassNet
- بهبود تخمین بارندگی از پردازش تصاویر ماهواره ای با تلفیق هوش مصنوعی و داده های جغرافیایی (مطالعه موردی شهرستان بندرانزلی)
- تشخیص بیماری صرع در سیگنالهای الکتروانسفالوگرافی با استفاده از الگوریتم ازدحام ذرات و ماشین بردار پشتیبان کوانتومی
- ارائه روش بهبود شناسایی کشتی در تصاویر SAR با استفاده از شبکه عصبی عمیق مبتنی بر باکس های مرزی چرخشی و الگوریتم توجه ادغام شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.