بررسی نهان نگاری امضاء برای تشخیص و جلوگیری از نفوذ

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی کامپیوتر و فنآوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CEIT01_296
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 764
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خدیجه السادات طباطبایی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی یزد

محمد جواد قرقچیان

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی یزد

مرضیه لشگرگیر

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی یزد

چکیده

امروزه امنیت شبکه مساله ای مهم برای اداره ها و شرکت های دولتی و سازمان های کوچک و بزرگ است. تهدیدهای پیشرفته از سوی تروریست های فضای سایبر، کارمندان ناراضی و هکرها رویکردی سیستماتیک را برای امنیت شبکه می طلبد. در بسیاری از صنایع، امنیت به شکل پیشرفته یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است . برای ایجاد امنیت کامل در یک سیستم کامیپوتری، می توان به دیواره های آتش، تجهیزات تشخیص و جلوگیری از نفوذ و رمزنگاری اشاره کرد. اما با توجه به این که همه این تکنولوژی های امنیتی دارای ریسک می باشند، استفاده از تکنیک نهان نگاری و وجود فضای حالت بزرگ تصویر، می تواند جایگزین مناسبی باشد. در این مقاله تکنیک نهان نگاری تصویر امضائ برای سیستم تشخیص نفوذ مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

امنیت شبکه ، تشخیص نفوذ، رمزنگاری، نهان نگاری، نهان کاوی، تصویر امضاء

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.