بررسی تاثیر کاربرد کود نیتروژنه در دوره های مختلف رشدی بر روی عملکرد و اجزایعملکرد سیب زمینی رقم آگریا در منطقه اردبیل
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
- کد COI اختصاصی: RCANR06_331
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 560
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی
مربی پژوهشی ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل
چکیده
به منظور بررسی تاثیر کود نیتروژن در دوره های مختلف رشد بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی رقم آگریا، اینآزمایش در سال 1391 در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اردبیل در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در 3 تکرار انجام شد.تیمارهای ازمایش نیز عبارتند از: 1- کوددهی از اولین آبیاری تا رسیدگی (T1) 2- کوددهی از کاشت تا پایان گلدهی (T2) 3- کوددهی از گلدهی تا رسیدگی (T3) 4- عرف محلی (T4) 5- شاهد یعنی بدون مصرف کود (T5) که در 3 تیمار اول، مقدار 250 کیلوگرم در هکتار و در تیمار عرف محلی نیز مقدار 200 کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار در دو مرحله قبل ازگلدهی و بعد از آن بطور مساوی در مراحل ذکر شده استفاده گردید. پس از برداشت نیز تعداد 10 بوته انتخاب وصفات موردنظر اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که تعداد ساقه و غده در روی بوته معنی دار نشد و اختلافی هم بین آنها وجودنداشت. اما وزن یک غده در روی بوته و عملکرد کل هر دو در سطح احتمال % 1 معنی دار شد که حاکی از اختلاف بینتیمارها می باشد به گونه ای که بیشترین وزن غده در روی بوته و عملکرد کل هر دو مربوط به تیمار اول یعنی کوددهی از اولین آبیاری تا رسیدگی بوده به ترتیب با 91/111 گرم و 4/45 تن در هکتار و کمترین وزن غدههای یک بوته و همچنین عملکرد کل نیز هر دو مربوط به تیمار شاهد بوده و به ترتیب برابر 96/57 گرم و 87/17 تن سیبزمینی در هکتار میباشد.کلیدواژه ها
سیب زمینی، عرف محلی، عملکرد و نیتروژن خالصمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.