سال انتشار: 1386
محل انتشار: چهارمین کنفرانس انجمن رمز ایران
کد COI مقاله: ISCC04_020
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,432
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عامل بیخبر و بینشان: روشی جهت تامین امنیت عامل متحرک
چکیده مقاله:
استفاده از عاملهای بیخبر در شبکه جهت برقراری صحت و محرمانگی کد عامل کار بسیار ارزشمندی است زیرا به این ترتیب عامل در مقابل میزبان های بدخواهی که کد عامل را مورد تحلیل قرار می دهند تا به هدف ماموریت او پیببرند محافظت می- شود. از طرف دیگر اگر حرکت چنین عاملی در شبکه با استفاده از کانالهای بینشان انجامپذیرد نه تنها میزبانهای مسیر عامل بلکه هیچیک از شنودگرهای بین راه نیز نمیتوانند با تحلیل ترافیک شبکه از هویت واقعی مالک و سفرنامه عامل مطلعشوند. در این مقاله پروتکل جدیدی ارائه شده تا عامل با داشتن سپر محکمی در جهت حفاظت خود (خصوصیت بیخبری) و نقابی جهت مخفینگه- داشتن نام خود (خصوصیت بینشانی) به میزبانهای شبکه سفرکند. این پروتکل بدون درنظرگرفتن فرضهای غیرعملی برای عامل در مقابل نقض صحت و محرمانگی کد عامل یا حملههای تحلیل ترافیک شناختهشده مقاوم است.
کلیدواژه ها:
امنيت, عامل متحرك, عامل بيخبر, عامل بينشان, تحليل ترافيك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/26223/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:راجی، فاطمه و ترک لادانی، بهروز و برنجکوب، مهدی،1386،عامل بیخبر و بینشان: روشی جهت تامین امنیت عامل متحرک،چهارمین کنفرانس انجمن رمز ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/26223
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، راجی، فاطمه؛ بهروز ترک لادانی و مهدی برنجکوب)
برای بار دوم به بعد: (1386، راجی؛ ترک لادانی و برنجکوب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.