قابلیت استفاده از نانو مواد در بهبود ویژگی های کامپوزیت های سلولزی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش ملی نانو تکنولوژی مزایا و کاربردها
  • کد COI اختصاصی: NANOO01_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 840
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اصغر تاتاری

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع خمیر و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

میثم مهدی نیا

دانشجوی دکتری تخصصی فرآورده های چند سازه چوب ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

چکیده

امروزه دانش نوین نانو در تمامی شاخ های علمی شناخته شده است . به طوری کهامروزه زمینه تحقیقاتی بسیاری از محققین در حوزه کامپوزیت های سلولزی می باشد به طور کلی سلولز به دلیل دسترس پذیرش زیاد تجدید پذیری و ویژگی های زیست تخریب پذیری فرآیند هیدرولیز ساده مقاومت ومدول بالای ذاتی و واکنش پذیری زیاد به عنوان یک منبع مناسب برای تولید مواد در ابعاد نانو (در اشکال مختلف مثل نانو الیاف سلولز نانو کریستل سلولز نانو ویسکر سلولز) محسوب می شود از این مواد می توان برای کاربردهای مختلف به ویژه برای بهبود مقاومت ها در کامپوزیت های سلولزی استفاده کرد در چنین شرایطی فناوری نانو پتانسیل های عظیمی را برای بهبود محصولات موجود و ایجاد زمینه ای جدید به صنعت کامپوزیت های سلولزی معرفی کرده است در صنعت کاغذ سازی نیز این فناوری می تواند در بخش پرکنندها بهبود کیفیت کاغذ (ویژگی های نوری و مکانیکی) عامل پوشش دهنده سطحی کاربرد داشته باشد مطالعات در بخش فناوری نانو و ایجاد زمینه برای استفاده موثر تر از این مواد در بخش کامپوزیت های سلولزی قطعا نتایج بسیار مفیدی را ارائه می دهد هدف از این مقاله مروری بر آخرین پیشرفت ها در زمینه کاربرد فناوری نانو در صنعت کامپوزیت های سلولزی می باشد.

کلیدواژه ها

فناوری نانو ، عامل پوشش دهنده سطحی ، کامپوزیت های سلولزی ، تکنولوژی الیاف

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.