بررسی موانع استقرار سیستم اطلاعات مدیریت (مورد مطالعه ؛ ادارات دولتی استان ایلام)

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
  • کد COI اختصاصی: ICMM01_0534
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1711
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

خیراله سربلند

دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد مغان، گروه مدیریت ، پارس آباد مغان، ایران

حسن رحیمی

پزشکی قانونی اردبیل، گروه مدیریت، اردبیل ، ایران

چکیده

پژو هش حاضر با هدف بررسی موانع استقرار و به کارگیری سیستم اطلاعات مدیریت در ادارات دولتی استان ایلام اجرا شده است .این تحقیق از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش شناسی توصیفی همبستگی بشمار می رود .جامعه آماری تحقیق مدیران عالی و میانی و کارشناسان واحد فناوریاطلاعات ادارات دولتی استان ایلام بودند که جهت تعیین نمونه آماری از روش نمونه گیری خوشه ای،تعداد 23 اداره بصورت تصادفی انتخاب گردید، سپس در هر اداره کلیه مدیران عالی و مسئولان دوایر مختلف و کارکنان واحد فناوری اطلاعات به عنوان نمونه آماری انتخاب شده اند .بمنظور گرد آوری داده ها برای متغیرهای مستقل و وابسته از پرسشنامه محقق ساخته با مقیاس 5 گزینه ای لیکرت استفاده شده است. .داده های تحقیق با استفاده از آمار توصیفی- استنباطی و با استفاده از نرم افزار spss تجزیه و تحلیل شده اند. نتایج آزمون همبستگی نیز نشان داد ، که بین میزان دسترسی به سیستم اطلاعات مدیریت و میزان توانایی استفاده از سیستم اطلاعات مدیریت با میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت همبستگی مثبت و بین موانع فردی و موانع مدیریت تغییر با میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت همبستگی منفی وجود دارد .بین میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت و سایر متغیر هایمورد مطالعه همبستگی مشاهده نگردید .نتایج آزمون رگرسیون نشان داد که مهمترین عوامل تاثیرگذار بر میزان کاربرد سیستم اطلاعات مدیریت در ادارات دولتی استان ایلام عبارتند از 1 - میزان توانایی استفاده از سیستم اطلاعات مدیریت 2 -میزان دسترسی به سیستم اطلاعات مدیریت 3 - موانعمحیطی.

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات مدیریت، موانع مدیریتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.