ابعاد ساختاری ومحتوایی مدیریت ارتباط با مشتریان

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارها
  • کد COI اختصاصی: ICMM01_0030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

محسن حسینی

کارشناس مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

بختیار دشتی

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

نادر فلاحی

دانشجوی کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

چکیده

امروزه مدیران بازاریابی باید با واقعیتهای بازار و تغییراتی که در خلال این واقعیتها رخ می دهد، تطبیق پیدا کنند تا امکان دستیابی به اهداف فراهم شود. برای دسترسی به این مهم، آنها باید به سازگاریها و ناسازگاریهای آن دسته از مشتریانی که در حال حاضر در بازار هستندبر خلاف تئوری بازاریابی کلاسیک که هنرش در جذب مشتریان جدید و تاکید آن بیشتر بر انجام معاملات متمرکز بود تا ایجاد رابطه با دیگران، با شدت گرفتن رقابت بین شرکتها در مشتری یابی برای محصولات و خدماتشان و همچنین افزایش قدرت مشتری در دنیای رقابتی امروز، شرکتها دیگر نه تنها باید به دنبال جذب مشتریان جدید باشند، بلکه حفظ و نگهداری مشتریان قبلی و برقراری روابطی مستحکم با آنان را نیز باید مورد توجه قرار دهند . دنیای امروز مملو از تغییرات و دگرگونی هاست. تغییر در فناوری ، تغییر در اطلاعات، تغییر در خواسته های مردم، تغییر در مصرف کنندگان و تغییردر بازارهای جهانی. اما از مهمترین تغییرات ایجاد شده در صحنه کسب وکار، تغییر در ارزشهای قابل عرضه به خریداران بوده است که به عنوان عامل اصلی موفقیت در سازمانهای فعلی شناخته می شود و سازمانهای پیشرو در هر صنعت موفقیت خود را مدیون توانایی در عرضه و ارائه ارزشبیشتر به خریداران در مقایسه با رقبایشان می دانند. وارن کیگان از صاحب نظران علم بازاریابی معتقد است که تنها در صورت تمرکز منابع بر فرصتها و ایجاد ارزش برای مشتریان است که می توان به مزیت رقابتی پایدار دست یافت و پشتوانه اب محکم برای ادامه حیات سازمان و کسب رهبرب در آن عرصه از رقابت را پیدا کرد. که در این مقاله که بصورت مروری می باشد به ابعاد ساختاری و محتوایی مدیریت ارتباط با مشتری پرداخته می شود .

کلیدواژه ها

مدیریت ، ارتباط با مشاری ، محتوی ، ساختار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.