پالینو ستراتیگرافی رسوبات دونین بالایی شمال غرب کرمان

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سومین کنگره ملی مهندسی نفت
  • کد COI اختصاصی: IPEC03_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 697
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قویدل سیوکی

استاد انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران

نازنین شفیعی

کارشناس ارشد، دانشگاه شهید بهشتی تهران

چکیده

ناحیه مورد مطالعه شمس آباد نامیده می شود که در 25 کیلومتری شمال غرب شهر کرمان قرار دارد. تعداد 156 نمونه بصورت سیستماتیک از رسوبات دونین این ناحیه برداشت گردید و در آزمایشگاه پالینولوژی مدیریت اکتشاف وزارت نفت مورد تجزیه شیمیایی قرار گفت.در مجموع 65 گونه پالینومورف( میکروفسیل های با ترکیب مواد آلی ) که شامل 33 گونه آکریتارش (فیتوپلانکتون ) متعلق به 29 جنس و 32 گونه میوسپور متعلق به 21 جنس و تعدادیکیتینوزوا و اسکلوکودنت شناسایی گردید. گونه های پالینومورف شناسایی شده در 3 مجموعه میوسپوری و آکریتارشی از پایین به بالا منظم گردید و بر مبنای ارزش چینه شناسی عناصر دریاییو عناصر خشکی زمان دونین پسین (فراسنین – فامنین) برای رسوبات دونین در ناحیه مورد مطالعه پیشنهاد می شود. از طرف دیگر با توجه به پالینومرفهای سازندهای پادها و بهرام و نیز حضور گونههای میکروفسیل جانوری در این دو واحد سنگ چینهای می توان نتیجه گرفت که ناحیه مورد مطالعه درزمان دونین پسین بوسیله دریای کم عمق پوشیده بوده است

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.