رابطه معیارهای سودآوری ومعیارهای ریسک باارزش بازارسهام باتاکیدبرجریان وجوه نقد
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی حسابداری ، حسابرسی و مدیریت
- کد COI اختصاصی: CAAMM01_158
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1199
نویسندگان
کارشناس ارشدحسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
هیئت علمی حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
چکیده
یکی از روشهای تفکیک مراحل چرخه عمر شرکت توسط دکینسون( 2010 ) ارائه شده است. در این روش برای تفکیک مراحل چرخه عمر شرکت از الگوهای ایجاد شده از علامت مثبت و منفی طبقات صورت جریان وجه نقد سهطبقهای (عملیاتی، سرمایه گذاری وتأمین مالی) استفاده میشود. اختصاص هریک از الگوهای صورت جریان وجه نقد به مراحل چرخه عمر شرکت با توجه به تئوری های اقتصادی صورت گرفته است. هدف اصلی تحقیق تجربی حاضر ارزیابی و تعیین رابطه متغیرهای حسابداری و ارزش بازار سهام در شرکت های بورسی ایران است و درصدد آن است تا بر اساس مطالعات قبلی چون دکینسون، آنتونی و رامش( 1992 ) رابطه معیارهای سودآوری، معیارهای ریسک با قیمت سهام بر اساس الگوهای جریان نقدی را ارزیابی نماید. جامعه آماری این تحقیق، شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. داده های مورد مطالعه این پژوهش سالهای 1385 الی 1390 بوده و بر اساس سطوح الگوهای جریان نقدی تحلیل گردیده اند. از استراتژی همبستگی 1 و گرایش کاربردی 2 و لحاظ تئوریک از نوع تحقیقات اثباتی و از نظر استدلال از نوع استقرایی در این پژوهش استفاده شده و پس از تحلیل داده ها آشکارگردید که متغیرهای فوق مربوط به شرکت هایی که چرخه عمرشان در مراحل اولیه(ظهور، رشد و بلوغ) می باشد نسبت به شرکت هایی که در سطوح پایانی چرخه عمر(رکود و افول) منتج شده از الگوهای جریان نقدی قرار دارند، رابطه قوی با قیمت سهام در بازار سرمایه دارندکلیدواژه ها
الگوهای جریان نقدی ، چرخه عمر ، معیارهای سودآوری ، معیارهای ریسک ، ارزش بازار سهاممقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.