تأثیر میدان مغناطیسی و جنس لوله بر تهنشینی کربنات کلسیم (کلسیت)
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: سومین همایش ملی نفت، گاز و پتروشیمی
- کد COI اختصاصی: NCOGP03_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 741
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، گروه مهندسی نفت، امیدیه، ایران
چکیده
هدف اصلی این کار، پژوهش و تحقیق درباره تأثیر جنس لوله بود که آباز طریق آن به شکل مغناطیسی در فرآیند تهنشینی کربنات کلسیم پاکسازی میشد. محلولهای آزمایش شده در معرض یک میدان مغناطیسی MF T 0.16 به مدت 15 دقیقه با میزاناهی متفاوت جریان قرار میگرفتند. تأثیرات پاکسازی مغناطیسی آب و جنس لوله PTFE, Tygon, PVC, Copper و فولاد ضدزنگ بر فرآیند بلورسازی CaCO3 به وسیله یک آزمایشی تهنشینی بر مبنای روش تخلیه گاز CO2 حل شده ارزیابی شدند. مشخص شد که پاکسازی مغناطیسی MT بر بلورسازی کربنات کلسیم با افزایش کمیت تهنشینی کلی و نیز کمک به تشکیل آن در محلول حجم یا توده به جای پوسته و قشر روی دیوارها اثر میگذارد. این مورد برای هر نوع جنس لوله مورد استفاده مشاهده گردید اما این امر وابستگی بسیار زیادی به ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی آنها دارد. مشخص شد که نسبت هایته نشینی کلی ومتجانس به شکل قابل توجهی تحت تأثیر قرار داشتند هنگامی که MF از طریق ماده (جنس) نارسانا به کار گرفته میشد. همچنین آشکار گردید که سختی سطح برای سطح برای جنس لوله مشابه، نقشی مهم را در تأثیر MT بر بلورسازی CaCO3 ایفا میکندو. علاوه بر این مشخص شد که جنس لوله تأثیر بسیار زیادی بر فرآیند تشکیل هسته CaCO3 حتی در نبود MF دارا میباشد.کلیدواژه ها
میدان مغناطیسی، کربنات کلسیم، رسوبگذاری، آب سخت، جنس لولهمقالات مرتبط جدید
- مروری بر عملکرد فرآیند فعال سازی پرسولفات توسط کاتالیزورهای تک اتمی برای حذف آلاینده های آلی
- جایگزینی استفاده از انرژی زمین گرمایی به جای گرمکن موجود در ایستگاه تقلیل فشار گاز با شبیه سازی سه بعدی زمین مبدل
- بررسی حادثه و انفجار مخازن پتروشیمی خارک در اثر فشارهای احتمالی
- فتوکاتالیست ها ابزاری قدرتمند برای تصفیه و بازیابی منابع آبی
- محاسبه تخمین شکنندگی سنگ به وسیله روش های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.