بررسی کمی و کیفی منابع اب کارست تاقدیس سربالش در جنوب غرب کازرون
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی کاربرد علوم و فناوریهای نوین در کشاورزی و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: MYBOOD01_185
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1131
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
استادیار گروه ژنومرفولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، میبد، ایران
چکیده
با توجه به موقعیت خاص آب و هوائی ایران و کمبود بارش و همچنین توزیع نامناسب مکانی و زمانی آن، منابع اب زیرزمینی از اهمیت خاص برخوردار است. از طرفی به علت محدودیت منابع اب آبرفتی از نظر کیفی و کمی و نیز گسترش وسیع سازندهای کارستی در سطح کشور، مطالعات وتحقیقات منابع اب کارست به منظور بهرهبرداری آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است. به طوری که بخش قابل ملاحظهای از آبهای دارای کیفیت بالا در درون همین پهنههای کارستی که بیشتر در غرب ایران تجمع پیدا کردهآند. یافت میشود. استان فارس از جمله مناطقی است که چشماندازهای کارستی بخش عمدهای از وسعت ان را تشکیل میدهد. این پژوهش با هدف بررسی کیفیت و کمیت آب موجود در سازند کارست و مقایسه آن با سازند غیر کارست انجام پذیرفته است. بررسی انجام شده در این تحقیق با استفاده از متدولوژی تحلیلی و بر مبنای رابطه سنجی و روشهای آماری وهمچنین با استفاده از نرمافزار ARCGIS,SURFER انجام گردیده است. در این پژوهش افتراقها و همگرائیهای اقلیمی منطقه طاقدیس سربالش بعنوان منطقه کارستیک و دشت کازرون بعنوان منطقه غیر کارستیک مقایسه شده و سپس، تفاوتهای ژئومرفولوژیک و توپوگرافیک و افتراقهای آن در دو منطقه بررسی شده است.کلیدواژه ها
کارست، افتراقهای اقلیمی و ژئومورفولوژیک، حوضه آبخیز سربالشمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.