مقایسه عملکرد تکاننده های مکانیکی در فرآیند برداضت میوه، با بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
  • کد COI اختصاصی: NACONF01_1120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 567
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد همائی

دانش آموخته ارشد مکانیک،گروه ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

بهزاد محمدی الستی

استادیار،گروه ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

مهدی عباسقلی پور

استادیار،گروه ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

جلال الدین قضاوتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب،باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان،بناب

چکیده

هدف این تحقیق، مقایسه عملکرد تکاننده مکانیکی در بکارگیری نیروهای ثابت و متناسب با فرکانس تحریک، هنگام فرآیند برداشت میوه درختان است. تست‌های کشش استاتیکی و کشش- رهاسازی بر روی درخت نمونه (Tree Sample)، زیتون انجام شده و خصوصیات الاستیک و ویسکوالاستیک آن بدست آورده شده است. سپس درخت در یک مدل‌سازی ریاضی توسط جرم و فنر، به شکل سیستمی با چند درجه آزادی مدل شده و درجه آزادی آن بسته به سن درخت، در نظر گرفته شده است. درخت زیتون میوه خود را در شاخه سال قبل تولید می‌کند لذا در این تحقیق درجات آزادی درخت مدل شده، یک واحد بیشتر از سن درخت درنظر گرفته شده است. معادلات دیفرانسیل حاکم بر این مدل‌سازی، از قانون دوم نیوتن بدست آورده شده و برای حل آنها، از روش عددی توسط نرم‌افزار مطلب استفاده شده است. جابجایی میوه تنه درخت برای مقادیر مختلف فرکانس تحریک تکاننده در هر دو نیرو، بدست آورده شده و ناحیه مناسب تحریک آنها بدست آورده شده است. همچنین اثر سن درخت ونوع نیروی کاربردی، بر انتخاب فرکانس تحریک مناسب تکاننده هنگام برداشت بحث شده است. از طرفی، مقادیر تنش مکانیکی در نقطه اتصال میوه- دم میوه و دم میوه- شاخه ماقبل آن برای هر دو نیرو بدست آورده شده است.

کلیدواژه ها

تکاننده اینرسی،پاسخ فرکانسی،(FPA)،(CFA) و درخت زیتون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.