اولویت بندی سطوح ترویج بازاریابی در صنایع غذایی کوچک روستایی با تاکید بر محصولات دامی از دیدگاه مدیران استان تهران
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF01_0892
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 955
نویسندگان
هیئت علمی گروه کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
در سالهای اخیر با اهمیت یافتن صنایع غذایی و بخصوص بازاریابی محصولات آن نقش ترویج به عنوان یک عامل توسعه انسانی در این امر مورد توجه واقع شده است. از آنجا که اصول ترویج بر توانمندسازی افراد تأکید دارد، در چنین شرایطی توجه به عامل انسانی و توانمندیهای او نقش بسزایی در تحقق قابلیت تأثیرگذاری بر فرآیند بازاریابی تحت لوای ترویج بازاریابی خواهد داشت. این تحقیق با هدف اولویت بندی سطوح ترویج بازاریابی در صنایع غذایی کوچک روستایی از دیدگاه مدیران صورت گرفته است. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی بوده، جامعه آماری آن را 160 نفر از مدیران شرکتهای صنعتی غذایی استان تهران تشکیل می دهند. روش نمونه گیری به صورت سرشماری بوده و داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه جمع آوری شده و از طریق نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. بررسی نتایج حاصل از دیدگاه مدیران درخصوص نقش فعالیت های ترویجی در تغییر دانش، نگرش، مهارت و رفتار حرفه ای مدیران شرکتها در فرآیند بازاریابی صنایع غذایی کوچک روستایی به ترتیب نشان داد که آموزش در زمینه بسته بندی بیشترین تغییر را در دانش مدیران شرکت ها، آموزش در زمینه شبکه بندی بیشترین تغییر را در دانش نگرش مدیران شرکتها، آموزش در زمینه فرآوری بیشترین تغییر را در مهارت و رفتار حرفه ای مدیران شرکت ها ایجاد کرده است و در اولویت اول قرار دارند.کلیدواژه ها
سطوح ترویج بازاریابی،اولویت بندی،صنایع غذایی کوچک روستایی،مجصولات دامیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.